Mennyire gáz ha 17 évesen még szűz vagyok, nem dohányzom és még nem voltam soha részeg? 17/lány
Gyógyszert szedek nem ihatok. Bulizni sem voltam még soha kb mert ugye nem ihatok meg nem igazán vannak barátaim ezáltal még nem is szexeltem. Szerelmes sem voltam még soha. És nem, nem vagyok asszexuális.
Dohányzást akkor prábaltam ki amikor elfogyott az esti gyógyszerem és kivoltam idegileg. Az is csak fél szál barna szivarka volt. Ezen kívül nem szívtam még soha cigit és félek hogy ezért a korombelik körében lúzernek számitok. Apukám masszív dohányos és azt látom hogy a dohányzás az ilyen alja emberek szokása ezért sem vonz. Nem vagyok katolikus, nem azért "őrizgetem" a szüzességem.
Ti ezt nem értitek. Soha egy csepp alkoholt nem ittam mivel az antidepresszáns gyógyszert 14 éves korom óta szedem
Az egyik válaszoló kérdezte melyik
Sertralin Sandoz
Osztálytársaim egy iskolai szalagavaton adtak műsort. Nem a mi szalagavatónk csak műsort adtak. És ittak pezsgőt a tanárokkal. Jogosan merül fel a kérdés hogy miert nem csinálom azt hogy aznap nem veszem be a gyógyszert. Az nem megy. Mert akkor sírok és szabályosan remegek.
Igyekszem boldog lenni de így nem megy. Csak a művészetben és a természet szépségében tudom így meglelni a boldogságot.
Kedves Kérdező!
Ne aggasszon, hogy életed során még nem cigarettáztál, nem ittál, nem jársz buliba (nem előírás ott alkoholt inni!), nem baj, ha mégy nem csókolóztál és nem szexeltél.
Kolléganőimtől hallottam, hogy sok leány hazudja mindezeket, hogy túl vannak rajta, nehogy mások kinevessék, kigúnyolják őket. Ebben a tekintetben ne adj mások (gúnyolódó) véleményére, hanem éld a magad életét. Ehhez kívánok sok sikert!
Igen persze... "ti ezt nem értitek" - cicuka, én is részben gyógyszerem miatt nem fogyasztottam alkoholt.
A szórakozás pedig nem pia függvénye.
Ha nem tudsz élni, bulizni, jól érezni magad, ökörködni, hülyülni, nevetni, stb. önmagát az életet nem éled meg... Hát ott veled van a gond.
A fiatalság bolondságot nem az alkohol okozza, hanem a tini mentalitás, gyerekesség, durca, hiszti, lázadás, elkövetett csíntevések. Stb.
A gondolkodásod és mentalitásod még a tizenéves énem is képen röhögné. Gáz, hogy neked fun lenne megélni az említett "árkos" dolgot... Stb.
Neked ezek jelentik a "fun" és "életet"... Hát...
Dobd félre a bogyódat 1-2hónapra és éld meg, ha erre vágysz. Vulgáris színtre ereszkedj le...
Ne pedig itt hisztizz.
"engem nem ért meg senki" stb.
Hát csináld B+...
Szép szavakkal teli regényem nem a te szintednek való volt, hát megírtam a te mentalitásodnak való szöveget.
Hát ha ez kell neked...
Hajrá!
A szüzesség egy stigma, szégyenbélyeg, annak a jele hogy nem vagyok b*szható, nem akart senki megb*szni
Van olyan osztálytarsam aki nalam is fiatalabb és házibuliban vesztette el
Írásaidból azt veszem ki, hogy nem vagy Te aszexuális, csak magányos és ez nem hagy nyugodni.
Nincsenek unokatestvéreid, osztálytársaid (lányok vagy fiúk), akikkel mehetnél moziba, színházba, fesztiválra, koncertre, fürdőbe, túrázni stb.?
Talán a szüleid nem nyújtanak elég támaszt a problémáid megoldásában?
Ajánlom, hogy a háziorvostól kérj beutalót pszichológushoz, de már eleve vedd tudomásul, hogy 1-2 beszélgetés cseppet sem elég ahhoz, hogy belelásson a lelkivilágodba. Ezért eleinte sok kérdést tesz majd fel, amire a legvalósághűbb válaszokat add, nehogy egy elhallgatott tény miatt hamisan lássa a problémád és aszerint adjon tanácsot.
(Egy idős férfi)
Mar járok pszichológushoz és pszichiáterhez is hisz ő adagolja a gyógyszeremet
Egyébkent a testvéreimmel és szüleimmel sokat járunk uszodába, kirándulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!