Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki ismer vagy látott már...

Valaki ismer vagy látott már rendes cigányt?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok aki nem csak nem lop, csal, hazudik, öl..., hanem olyanra aki pl. kedves, segítőkész, ad pénzt kölcsön ha kérsz tőle stb. Szóval olyanra aki olyan mint egy rendesebb fehér ember.

Csak azért kérdezem mert én még nem láttam és kíváncsi vagyok hogy létezik-e.

2010. szept. 28. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, a legjobb barátnőm és családja. Az apjuk fogorvos, az édesanyjuk meg bolti eladó, kulturáltan élnek, nagyon barátságos és családias hangulat van náluk.
2010. okt. 6. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyik legjobb barátom általános suliban egy félcigány srác volt. Nem volt olyan jó tanuló de nagyon küzdött és sikerült elérnie és megtartania a 4.-es szintet. Már most tudja mi lesz ( autószerelőnek készül ). Becsületes, rendes, nyugodt srác.

A családja szintén. Az apja ( aki cigány ) hihetetlen jófej, becsületes és vendégszerető, amikor legutóbb vendégségbe mentem, hátrament a kertjükbe és bontott nekünk egy hatalmas görögdinnyét :D

2010. okt. 6. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, hogy ránézel és látod rajta hogy lop csal, hazudik, kötözködik. Nekem összesen egy olyan ismerősöm van aki cigány és normális, de annyira hogy nem is tudtuk róla hogy cigány, csak egyszer évek után derült ki véletlenül. De a többi kötözködős hülye g*ci aki lop és az adónkból él annak fejlövés járna. Ez a töltény miatt pénz az országnak is, de biztos vagyok benne hogy egy jó befektetés lenne az országnak. Már többször is belém kötöttek fényes nappal is egy buszmegállóban ahol emberek is voltak: Először jöttek a szokásos szöveggel hogy van e egy szál cigim? Mondom nincs, nem dohányzom. Erre megkérdezi h van-e tüzem, mondom h nincs, nem dohányzom. A végére már olyan kérdések vtak h van-e telefonom, pénz nálam, satöbbi, már elkezdtek tapogatni, hogy mi van nálam amikor jött a busz.

Egy másik eset amikor hárman jöttünk haza Kerecsendről, szintén vártunk a buszmegállóban, teljesen békésen, erre odajön egy ien kis g*ci, megáll a biciklijével, állt ott vagy fél percig, nézett, elment. Erre 2 perc után jönnek vissza öten "barátkozni". Beszéltek valamiről, aztán megkérdezték "Kemények vagytok?" Még ottvoltak kb fél óráig, de amikor jött a busz már lökdösődés volt, higgyétek el, nagyon jó érzés volt a buszon végre fehér emberek közt lenni. Hülye b*zik mindig kötözködnek, semmi jó nincs benne hogy itt élnek magyarországon a mi adónkból mind a 8 gyerekükkel. Olyat is hallottam, hogy valamelyik országban befalazták őket, szerintem a fejlövés olcsóbb megoldás lenne. Tenni kellene valamit ez ellen, mert szerintem még 10-20 év és mi leszünk a kisebbség. Mindenkinek van egy véleménye a dologról, az enyém ez volt.

További szép napot!

2010. okt. 6. 16:46
 14/14 anonim válasza:

én is roma vagyok és igazad van nagyon sok olyan cigány vagy aki lop stb de azért a fehéreket is vedd figyelembe !!

én rendes családban élek és nem lopunk

rendesen van sok fehér barátom meg roma is .eljárok az iskolába és rendesen tanulok .pont mint bárki más

2010. nov. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!