Mit csinálhatok, ha rajtakapok egy cigányt, hogy épp ki akarja rámolni a lakásunkat?
Sajnos kettesével járnak, de ha elkapod az egyiket, leteríted, visszajön a másik, azt is legyűröd, akkor el tudod ásni mind a kettőt. Jó mélyre ásd, mikor sötét van hogy a szaguk ne árulja el.
A rendőrökre nem számíthatsz, azok csak a gyorshajtók bírságolásához értenek. Sajnos ez van.
Épp a napokban jártam a rendőrségen (egész más miatt).
Mikor megérkeztem, már sokadik órája volt bent egy férfi (tökéletesen fehérbőrű), kint várta a két 6 éves kislánya és a nagybátyjuk, nem engedték el. Rátörték az ajtót, leütötte őket (így végül is kárt nem okoztak), és őt szekírozták bent hosszú órákon keresztül, miközben kint sírtak a lányai kétségbeesve, hogy "miért van apán bilincs?". Három órát vártam én is, mire végeztem, őt még mindig kihallgatták.
Ennyi elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!