Még nem jött meg de lelkileg fel akarok készülni! Miket csinálhatok? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Úszhatok,kádban fürödhetek,suliban tornázhatok??
válaszokat előre köszi. :)
2011. júl. 20. 16:19
1/11 anonim válasza:
Úszni úszhatsz,de ahhoz tampon kell.1-2 nap nem ajánlatos a kádban fürdés,ha nagyon muszáj akkor zuhanyozz.Tornázhatsz persze,de ha úgy érzed,hogy nem bírsz egy pár gyakorlatot megcsinálni szólj a tanárnak,hogy megjött és nem tudod megcsinálni vagy aznap egyáltalán ne tornázz.
2/11 anonim válasza:
Úszhatsz,akkor használj tampont, kádban fürödhetsz,suliban tornázhatsz, ha nm megterhelő, amúgy nyugodtan bármit, ha jól érzed magad, ha görcsölsz akkor is lehet, de ráfogsz jönni. Hány éves vagy??
3/11 anonim válasza:
ma 16:47 vaok, kádban fürdést hanyagold habár, kicsit beleülhetsz, ha úgy érzed.. én tus párti vaok.
4/11 A kérdező kommentje:
11 és fél vagyok
2011. júl. 20. 16:53
5/11 anonim válasza:
Na lássuk csak:
- úszhatsz tamponnal - de csak ha nagyon körültekintő vagy (tiszta kézzel sűrűn cserélve - kb 30-45 percenként). Ha kibírod, akkor inkább hanyagold majd olyankor az úszást, mert nagy a fertőzésveszély.
- kádban fürödni nem ajánlott, szintén a fertőzésveszély miatt.Tusolni szabad - sőt: kell. Azokon a napokon még inkább ügyelni kell az intim higiéniára.
- tornázhatsz, általában nincs vele gond, de elképzelhető 1-2 gyakorlat, ami olyankor nehezedre esik.
6/11 A kérdező kommentje:
hanyagolnám én az úszást.........amikor eltört a kezem akkor is usztam... féfél év és 7 ország ottlesz. bajnokság. (úszó vagyok)
2011. júl. 20. 17:13
7/11 A kérdező kommentje:
és ha adigra megjön...........
AMUGY ERRE FELELJETEK! : az 1. nél is lehet tanpont??
2011. júl. 20. 17:14
8/11 anonim válasza:
Lehet tampon és ne feledkezz meg a megfelelő méretről és olvasd el, amit a papíron írnak.
9/11 A kérdező kommentje:
....az elsőnél mien méret???
2011. júl. 20. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!