Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kapok ha megverek egy...

Mit kapok ha megverek egy cigányt?

Figyelt kérdés

Mert ők ha megölik az embert,akkor nem csinálnak semmit mert kiskorú...

De ha felnőtt vagy,akkor már lecsukhatnak,mert elp*csáztál 25 cigány akik rádjöttek,mert van ilyen,a felnőttre is rátámadnak,és akkor 2 lehetőség van:

-Ők vernek el,hagyom magam --- Nem csinálhatnak velük semmit,mert kiskorúak. Levágjám a tökömet,oda az életem.

Ellopják a pénztárcámat a kártyámmal,oda az életem.

Kivájják a szemem,megvakulok. JA!!! és nem büntethető mert kiskorú... persze,kiskorú és akkor öldökélhet...

--Másik eset: Én verem szét őket: Gazsika kap 500000FT kártéritést,én meg 3 év börtönt

2011. okt. 19. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem egy pacsit. :D
2011. okt. 19. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki kéne irtani az összeset, de a b*zi kormány is cigányFAN, vagy mi a fa*sz. Ezért is utálom az országot.
2011. okt. 19. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
SAjnos éppen annyit, mint egy rendes emberért!
2011. okt. 19. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nagyon durva ez a helyzet már -.-

Kajak az ilyen 10 éves forma cigányoktól kell félni.

Én személy szerint lerugdosnám az összeset. Nem tudnék tükörbe nézni, ha hagytam volna magamat...

Még csak cigit sem adok akármilyen kétajtóscigány jön. Tudom hogy az életemmel játszok kb. (főleg itt Ózdon), de az sokkal rosszabb lenne ha megalázva érezném magamat :)

2011. okt. 19. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Én amikor 3-4-5-6.-os voltam,a 9.-dikeseknek még köszönteni sem mertem(most 15 vagyok). Most 9.-ben a kis elsős cigány az osztálytársamnak el akarta lopni az IPhone-ját,nekem meg a kis elsős cigánygyerek nekemugrott!! El is akasztottam,másnap jöttek 5en a testvérei hogy szétvernek ha mégegyszer belékötök
2011. okt. 19. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy mindenhol ez van, és mindenkitől ugyanezt hallom. Egyre szemtelenebbek. De ki kell tartani mert különben ők uralkodnak majd felettünk...
2011. okt. 19. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:

minden egyes ilyen esettel szerintem +1 szavazatot kap majd a jobbik, akkor talán jobb lesz (nem mintha fasiszta vagy hasonló elveket vallanák)

Amúgy én nálam mindig van gáz spray és csak ritkán szoktam egyedül lenni az utcán.

2011. okt. 19. 17:49
 8/8 anonim válasza:
halálbüntetést ott helyben
2021. máj. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!