Mit kapok ha megverek egy cigányt?
Mert ők ha megölik az embert,akkor nem csinálnak semmit mert kiskorú...
De ha felnőtt vagy,akkor már lecsukhatnak,mert elp*csáztál 25 cigány akik rádjöttek,mert van ilyen,a felnőttre is rátámadnak,és akkor 2 lehetőség van:
-Ők vernek el,hagyom magam --- Nem csinálhatnak velük semmit,mert kiskorúak. Levágjám a tökömet,oda az életem.
Ellopják a pénztárcámat a kártyámmal,oda az életem.
Kivájják a szemem,megvakulok. JA!!! és nem büntethető mert kiskorú... persze,kiskorú és akkor öldökélhet...
--Másik eset: Én verem szét őket: Gazsika kap 500000FT kártéritést,én meg 3 év börtönt
Ja, nagyon durva ez a helyzet már -.-
Kajak az ilyen 10 éves forma cigányoktól kell félni.
Én személy szerint lerugdosnám az összeset. Nem tudnék tükörbe nézni, ha hagytam volna magamat...
Még csak cigit sem adok akármilyen kétajtóscigány jön. Tudom hogy az életemmel játszok kb. (főleg itt Ózdon), de az sokkal rosszabb lenne ha megalázva érezném magamat :)
minden egyes ilyen esettel szerintem +1 szavazatot kap majd a jobbik, akkor talán jobb lesz (nem mintha fasiszta vagy hasonló elveket vallanák)
Amúgy én nálam mindig van gáz spray és csak ritkán szoktam egyedül lenni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!