Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki ismer vagy látott már...

Valaki ismer vagy látott már rendes cigányt?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok aki nem csak nem lop, csal, hazudik, öl..., hanem olyanra aki pl. kedves, segítőkész, ad pénzt kölcsön ha kérsz tőle stb. Szóval olyanra aki olyan mint egy rendesebb fehér ember.

Csak azért kérdezem mert én még nem láttam és kíváncsi vagyok hogy létezik-e.

2010. szept. 28. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egyet. Bár nem voltunk közeli kapcsolatban, de dolgozott, tanult, illedelmes volt. Tényleg nagyon aranyos volt.
2010. szept. 28. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
összesen kettőt.
2010. szept. 28. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Karamel :D
2010. szept. 28. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyerekkoromban a legjobb barátom cigány volt, a családja rendes volt, mentem hozzájuk mindig kajálni suli után, onnan mentünk együtt edzésre.
2010. szept. 28. 14:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy családot. Imádják az állatokat ( nem hordani :D ), minden egyes fillérért keményen megdolgoznak, irtó kedvesek stb. :) Nagyon szeretem őket. Viszont több olyan fehér embert is ismerek, aki lop, csal, hazudik, öl.
2010. szept. 28. 14:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátnőm cigány lány..Becsületesen dolgozik,rendes,és soha egy tűt nem lopott el..

A sógornőm is cigány..Az egész családja becsületes,a sógornőm éppen egyetemen tanul,és rendesen dolgozik..

A kollégám egy cigány férfi..Soha nem volt gond a munkájában,segítőkész,és igyekszik mindent megtenni a családjáért..Mindkét gyereke rendesen tanul,az egyik most ment egyetemre...

Vannak rendes cigányok is ahogy vannak sok szemét,aljas tolvaj,léhűtő fehér alakok is..

2010. szept. 28. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen az egyik csoporttársam cigány, jófej lány és tök okos, ráadásul a suli mellett még dolgozni is van ideje (bébiszitter).
2010. szept. 28. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:

persze tesóm haverja vannak normálisak is. nemcsak

győzike félék :D

2010. szept. 28. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Osztálytársam is az.És ráadásul nagyon okos(:
2010. okt. 6. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Apu egyik alkalmazottja cigány volt, nagyon rendes volt még fuvarozott is ha el kellett mennem valahová, Mamám falujában is vannak rendes cigányok, mama mindig ad nekik lekvárt és ők is mamának szólítják :) Régi ovistársaim, igaz a családjuk nem rendes de a srácokat nagyon szerettem :)
2010. okt. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!