Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak még rendes lányok ezen...

Vannak még rendes lányok ezen a földön?

Figyelt kérdés
Mármint biztos vannak de engem valahogy sosem találnak meg :/. Pedig én igaz kapcsolatot kereső rendes fiú vagyok aki hozzám illő rendes ( nem ez a mai bulizós) lányt keres. Úgy szeretnék 1-et :(
2011. szept. 20. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb. annyi lehet, mint rendes fiú.

Egyre kevesebb. :(

2011. szept. 20. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Definiáld a rendességet.
2011. szept. 20. 19:17
 3/6 anonim válasza:
mindegyik pi*akoboldos :( ez van bele kell torodni...
2011. szept. 21. 00:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendesség definíciója (nőknél) Egy olyan társadalmi rétegből való egyén amelynek nem lételeme az össze vissza piálűs bulizás és hasonla intrastruktúrális tevékenységek. Ezenfelül kedves oddaadó romantikus és a szerelem érzésével fokozottan fel van ruházva. Így megfelel vagy vágjak le sinus-függvényt ? .. :D
2011. szept. 21. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Őket nevezik strébereknek. Mindenkinek lételeme a bulizás, de mindenkinek más a buli. Mindenkinek lételeme a szex. Ismerek strébereket, hidd el nekik is lételeme ezek amiket felsoroltál. A kedves meg odaadó lehet egy bulizós lány is. Nem csak sinust kérek, hanem cosinust is.
2011. szept. 21. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
a földön nincs,menyj a marsra :D
2013. máj. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!