Miért szeretnek a rendes lányok kicsapongó pasizós csajokkal lógni?
Ez nem mindig van így ahogy állítod..én is csendes vagyok, visszahúzódó de jól érezm magam egy felszabadultabb társaságban, a barátnőimmel. És ez nem attól függ hogy hány paisjuk volt eddig, ha igazi barátnők és rendesek veled miért ne érezhetnéd jól magad velük?
Én olyan ember vagyo kaki azért érzi jól magát "függetlenebb" társaságban mert tudom róluk hogy abarátaim és segítenek mindenben , és lehet velük hülyülni.
De gondolom amiről te beszélsz az más, vannak olyan emberek akik érdekből barátkoznak nagymenő lányokkal hogy így szerezzenek barátokat, vagy csak partyarcok legyenek, így pasizzanak. Ők így érzik jól magukat, amit lehet hogy mi elítélünk de hát..embere válogatja, lehet hogy azért van vele mert egyedül érzi magát , és vhogy ő is kiakar tűnni és keres erre egy feltűnőbb arcot ennyi. Embere válogatja..
Régebben én is voltam "jókislány", és szerettem volna ilyen barátnőket. Azért, mert az ilyen lányok "menők", partiznak, isznak, pasiznak, csupa menő dolgot csinálnak, és szerettem volna tipikus jókislány helyett menő csaj lenni.
Azt hiszem, jó, hogy végül nem lettem az.
És ha valaki csendes, tudod miért az? Lehet, h az aktuális társaság miatt, vagy jelenlegi érzelmei miatt, vagy mert történt valami nem hétköznapi vele, vagy mert alapból ilyen, vagy megfigyelő típus, vagy........1000 oka lehet.
Szerintem meg a szolid, csendes csajok, akikről senki semmi rosszat nem gondolna, képesek a legextrémebb dolgokra. Ezt magamból kiindulva írtam. Lehet, h csak 1 adott környezetben visszahúzódó valaki, kilépve onnan pedig szószátyár bandavezér típus.
Mind különbözünk, és ez így jó nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!