Pontosan miből tevődik össze a világegyetem?
Beleértve a testünket és ezáltal a gondolatainkat és érzéseinket.
Elgondolkodtató pontosan miből épül fel a világmindenség mi az ami közös mindenben? Mert mint kiderült nem az atomok, mert azok kvarkokból, azok meg valamiféle állóhullámokból vannak amik viszonylatban alig van néhány belőlük, pedig olyan sűrű az anyag. Igazából lehetséges hogy van is erre már válasz, csak nem tudok angolul mert németet tanultam, és magyarul pedig nem találtam választ. De a hullámok már nem felbonthatóak ha jól tudom. És még az érdekelne hogy az érzések és a gondolatok is ugyanabból az összetevőből állnak-e, mert elvileg igen.
Annyit hozzáteszek én olyan vagyok hogy már pici gyermekkoromban is érdekelt ez, mert a növények részeit szétszakítottam hogy megtudjam miből állnak a dolgok, de persze ez kezdetleges vizsgálat volt, manapság a tudósok többre mennek, majd szeretnék én is tudós lenni egyébként. Kérem az válaszoljon aki tudja, vagy akit érdekel mint engem és elmondaná mit tud, vagy mit gondol arról hogy miből van a világ.
Az jó, abból egyből kiderült, hogy egy 58%-os troll vagy - vagy ami még rosszabb, egyszerűen csak buta.
Ez utóbbit támasztja alá az is, hogy a véleményemet kötekedésnek veszed kritika helyett, és ahelyett hogy elgondolkodnál azon amit írok, habzó szájjal és kéjes vigyorral közlöd, hogy lepontozol. Mint az óvodában. Komolytalan.
"habzó szájjal és kéjes vigyorral"
Mondjuk ez tetszett, van egy groteszk fantáziavilágod :D
Szerintem nem erre kéne koncentrálni.
Gondolom, a kérdéssel a tudásod szeretnéd növelni.
"Szerintem nem erre kéne koncentrálni."
Szerintem sem, mégis kötelezően a groteszk fantáziavilágod, és a magas lóról lenéző groteszk személyiségedet mutogatod.
"Gondolom, a kérdéssel a tudásod szeretnéd növelni."
Jól gondolod, így már érthető akkor a számodra is hogy miért pontoztalak le.
Nem engem pontoztál.
Viszont ebben a kérdésben te vagy az, akinek a jó működést biztosítani kellene. Te vagy itt az, aki megszabja, hogy jól működik-e az oldal.
Ha kérkedsz azzal, hogy lepontozol, akkor a normális válaszolók itt hagynak, maradnak a trollok.
Tőlük biztos jó válaszokat fogsz kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!