Van olyan lány/nő akinek nem tetszik a Nissan Skyline R34?
Egyik csajt akit meg akartam szerezni olyan csávó szedte fel, akinek ilyen kocsija van. Kérdésem, ha szakítanak létezik még olyan autó, amivel be lehet ennél a csajnál villanni? Sajnos NEM kamu a kérdés én is kiakadtam rajta 😭
Írnátok olyan kocsikat, ami jobban tetszik mint a Skyline R34?
Arra a kérdésedre pedig, hogy néz ki a csaj? Nálam átlagos képzelj el egy Emma Wattson-t. Na úgy azért kinéz.
Átlagon felüli/cicababa nálam Mia Malkova/Kim Kardashian/Anastasia Kvitko, stb. Olyan meg azért nincs.
Remélem így korrigáltam az elképzelési világod. Nálam Emma Wattson is csak átlagos. És végeztem a gyakorival, mert állandóan csak a lököttek cseszegetnek.
Akkor ezek szerint nem ez volt az első ilyen abszurd beirasod.
De úgy látom te is valami màniàkus lehetsz a lényeget leírtam neked , annyi maradt meg , hogy go buy skylne , gratulàlok hozzá
Többiek mi van mostanában itt?
Nagyon sok az elmebeteg
Talán a srác aki a volán mögött ül, nem rinyàl egy anonim fórumon?
Talán mert sikeres ?
47.
Honnan tudod, hogy nincs itt? Lehet valamelyik keménykedő válaszoló az, aki mindenhová beírja, hogy ő nettó hárommilliót kaszál hetente meg az a férfias aki mindenkit lever.
Szerintem a nőknél az a lényeg, hogy a kocsid menő és luxus kategóriájú legyen, ami mutatja hogy gazdagok vagytok. Hogy konkrétan milyen márka, az a többséget nem érdekli. Ez a csaj is biztos aládfeküdne, ha egy hasonló árkategóriájú vagy drágább kocsid lenne mint ez a skyline.
Nem egy ilyen csajt ismertem. Éppen az volt a kedvenc kocsijuk, amivel a kanijuk éppen furikázta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!