Van olyan lány/nő akinek nem tetszik a Nissan Skyline R34?
Egyik csajt akit meg akartam szerezni olyan csávó szedte fel, akinek ilyen kocsija van. Kérdésem, ha szakítanak létezik még olyan autó, amivel be lehet ennél a csajnál villanni? Sajnos NEM kamu a kérdés én is kiakadtam rajta 😭
Írnátok olyan kocsikat, ami jobban tetszik mint a Skyline R34?
Idéznéd (mármint szó szerint), hogy hol "biztattam" bárkit bárminek a megvásárlására?? :)
Én erre biztattam mindenkit: "mindenki vegyen kocsit olyan motorral ami neki tetszik azt kész", ezt továbbra is tartom, és semmi gusztustalan nincs abban szerintem, hogy mindenki cselekedjen a saját ízlése, igényei, lehetőségei szerint. Emellett továbbra is kitartok.
(Amúgy a "palim"(?) szíves örömest foglalkozik vele, anno ő nézte ki ezt a típust. 😊 Természetesen karban van tartva kívül-belül, mint eddig minden más járművünk is.)
Nem akarok veled feleslegesen összefeszülni ( ami egyébként már sikerült )
Csak nehéz magamban tartani , hogy nagy rizikót vàllalt, és nem tudlak sajnos meggyőzni , ismerem az iraskèped, makacs vagy, van véleményed és a jobbak közé tartozol
Rákerestem, de egyenesen gagyi auto.
Mint egy 30 éves dinnyésmerci vagy szakadt romabmw
#24 ààà, igazad van csak egy kultusz autó, teljesen ugyanaz a kategória mint a tesvíreknek van , a striciket is ilyenbe látni sokszor.🙄
Hát ez kész
Nissan
Skyline
R34 GTR V-spec
Voorburg, NL
€ 159.999
@25, 26
Lehet drága, lehet kultuszautó a kipufogófejűek között, de ránézek és látok egy szakadt, alsókategóriás autót
Köszönjük hogy elmondtad , hogy nem értesz az autókhoz , és nem is érdekelnek.
"Alsó kategória"
Aha🙄🙄
Néha felgyújtanám a gykt
@29
És szerinted hány nő ért az autókhoz?
Senkinek nem fog lerepülni a bugyija ettől mint ahogy egy 2005ös skoda fabiatól sem.
Nem is értem hogy merült fel bárkiben hogy ilyet vegyen csajozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!