Van olyan lány/nő akinek nem tetszik a Nissan Skyline R34?
Figyelt kérdés
Egyik csajt akit meg akartam szerezni olyan csávó szedte fel, akinek ilyen kocsija van. Kérdésem, ha szakítanak létezik még olyan autó, amivel be lehet ennél a csajnál villanni? Sajnos NEM kamu a kérdés én is kiakadtam rajta 😭
Írnátok olyan kocsikat, ami jobban tetszik mint a Skyline R34?
Nekem pl a mazda rx szériájából több is nagyon tetszik.
N
2022. okt. 6. 10:24
7/52 anonim válasza:
#6 néztem én is anno , de a mègszarabb motorja van ami létezik , 200.000 km és instant mitorfelujitás, már ha kibír annyit
2022. okt. 6. 10:30
8/52 anonim válasza:
Nem mondanám szrnak, egy ideje van egy 8-asunk, egyelőre semmi baja (170e van benne), a motorfelújítás meg nem igazán drágább mint más autóknál. Inkább annyi a baja hogy sokat eszik, de hát ez van, mi szeretjük ezekkel együtt is.
2022. okt. 6. 10:41
9/52 anonim válasza:
# nem azt írtam , hogy nem szép , hanem azt hogy rizikós ezzel a típusú motorral autót venni, mert egyszerű szar konstrukció, ha nekem nem hisztek olvassatok utána ( ám nekem is sportautóm van , nem mertem ràrepülni pont emiatt )
2022. okt. 6. 10:50
10/52 anonim válasza:
Sehol nem írtam a szépségéről, én is a motorról írtam. Nem szar, attól még hogy neked nem tetszik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!