Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csak a ronda pasik írnak?

Miért csak a ronda pasik írnak?

Figyelt kérdés
Szőke derékigérő hajam van, rendszeresen járok kozmetikushoz,pilláshoz és körmöshöz is. A körmöm általában M-L,a pillám 5 vagy 6 D. Szóval nem vagyok túl mű,semmi sincs plasztikázva rajtam. Vékony alkat vagyok,karcsú a derekam (63 cm) de ahol kell ott formás vagyok,a rendszeres edzések és az egészséges életmód miatt. A hajam puha,Kérastase sampont,és Hairbunny vitamint szedek/használok. Illetve a fodrászhoz is 2-3 hetente járok. Nem vagyok igénytelen,volt nemrég egy fogfehérítésem is. Parfüm/tusfürdő csak designer. A ruhàim is márkásak (Ralph Lauren, Giorgio Armani, LV) alapvetően tehetős a családom,ezért olyan autókkal jàrunk,illetve a lakásberendezésnél is megadtuk a módját. De nekem mégis szegény (nem vagyok rasszista,mert bennem is van) romàk írnak,akik nagyon csúnyák. Pedig én adok magamra,és igényes vagyok. Miért van ez?

2022. jan. 23. 23:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nincs szűkségen “Páva” sminkre mivel anélkül is gyönyörű vagyok :)
2022. jan. 24. 10:44
 12/18 Noren1989 ***** válasza:

Tudnom kéne, hogy mit jelent a pilla 5 vagy 6?

Vagy hogy a műkörmöd M-L?

Te tudod, hogy mi egy 7750-es óraszerkezet? :DDD

Ne nevettesd ki magad, légyszives.

2022. jan. 24. 11:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettelek. Közepes,se nem hosszú sem nem rövid. Így kell elképzelni.
2022. jan. 24. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt jelenti,hogy bennem is van,hogy apai ágról én is roma vagyok..."

Ebben lehet a válasz a kérdésedre. Ezt látják benned, téged is annak gondolnak, ezért mernek könnyebben bepróbálkozni. A legtöbb fehér ember pedig nem próbál meg kicsit is sötétebb bőrű emberrel kapcsolatot teremteni. Ezért nem jelentkeznek nálad.

2022. jan. 24. 11:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem sötét a bőröm. Kifejezetetten fehér. Eddig aki nem ismert azt mondta,nem hiszi el,hogy roma a származásom. Simàn letagadhatnàm.
2022. jan. 24. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1️⃣ Ha jól értem , akkor a sukár roma csávók kérleltetésére/udvarlására vársz elsősorban ?

2️⃣ ( Meg amúgy is sztem azok az igényes sukár roma csávók akikre vágyakozol, kevés van belőlük :/ ( gondolom ilyenekre gondolsz - pl.: "MARIO & Csík Laci" )

3️⃣ Ha nem lehet felismerni téged, hogy roma vagy, akkor miért az igénytelen romák próbálkoznak nálad ? Ők hogy hogy felismerik ?

4️⃣ És ismétlem, nem csak a külsőt nézik a pasik ! ( a körmök / szempillák olykor taszítanak )

2022. jan. 24. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
8hy elég unszimpatikus lettél nekem álmodik a nyomor stb. Szerinten a veled egyszinten lévő pasiknak ezért nem kellesz. Ismerek olyan lányt aki tudós pontosabban fizikus és soha nem hallottam tőle ilyen dolgokat. Szintén gyönyörű tehetős és nem derogál neki le ereszkedni a köznéphez az az pl valamelyik nap segített egy utca seprőnek a buszra fel tenni a baba kocsit.
2022. febr. 2. 16:26
 18/18 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező! Mielőtt bármelyik férfit csúnyának titulálod, kérlek jusson eszedbe, hogy mi nem használunk ennyi műanyag optikai tuningot, mint te. Igényes férfiaknak meg nincs igénye a műanyag nőkre.
2022. máj. 23. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!