Szőke derékigérő hajam van, rendszeresen járok kozmetikushoz,pilláshoz és körmöshöz is. A körmöm általában M-L,a pillám 5 vagy 6 D. Szóval nem vagyok túl mű,semmi sincs plasztikázva rajtam. Vékony alkat vagyok,karcsú a derekam (63 cm) de ahol kell ott formás vagyok,a rendszeres edzések és az egészséges életmód miatt. A hajam puha,Kérastase sampont,és Hairbunny vitamint szedek/használok. Illetve a fodrászhoz is 2-3 hetente járok. Nem vagyok igénytelen,volt nemrég egy fogfehérítésem is. Parfüm/tusfürdő csak designer. A ruhàim is márkásak (Ralph Lauren, Giorgio Armani, LV) alapvetően tehetős a családom,ezért olyan autókkal jàrunk,illetve a lakásberendezésnél is megadtuk a módját. De nekem mégis szegény (nem vagyok rasszista,mert bennem is van) romàk írnak,akik nagyon csúnyák. Pedig én adok magamra,és igényes vagyok. Miért van ez?
Nincs szűkségen “Páva” sminkre mivel anélkül is gyönyörű vagyok :)
2022. jan. 24. 10:44
12/18 Noren1989 válasza:
Tudnom kéne, hogy mit jelent a pilla 5 vagy 6?
Vagy hogy a műkörmöd M-L?
Te tudod, hogy mi egy 7750-es óraszerkezet? :DDD
Ne nevettesd ki magad, légyszives.
2022. jan. 24. 11:25
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettelek. Közepes,se nem hosszú sem nem rövid. Így kell elképzelni.
2022. jan. 24. 11:34
14/18 anonim válasza:
"Azt jelenti,hogy bennem is van,hogy apai ágról én is roma vagyok..."
Ebben lehet a válasz a kérdésedre. Ezt látják benned, téged is annak gondolnak, ezért mernek könnyebben bepróbálkozni. A legtöbb fehér ember pedig nem próbál meg kicsit is sötétebb bőrű emberrel kapcsolatot teremteni. Ezért nem jelentkeznek nálad.
2022. jan. 24. 11:40
15/18 A kérdező kommentje:
Nem sötét a bőröm. Kifejezetetten fehér. Eddig aki nem ismert azt mondta,nem hiszi el,hogy roma a származásom. Simàn letagadhatnàm.
2022. jan. 24. 12:23
16/18 anonim válasza:
1️⃣ Ha jól értem , akkor a sukár roma csávók kérleltetésére/udvarlására vársz elsősorban ?
2️⃣ ( Meg amúgy is sztem azok az igényes sukár roma csávók akikre vágyakozol, kevés van belőlük :/ ( gondolom ilyenekre gondolsz - pl.: "MARIO & Csík Laci" )
3️⃣ Ha nem lehet felismerni téged, hogy roma vagy, akkor miért az igénytelen romák próbálkoznak nálad ? Ők hogy hogy felismerik ?
4️⃣ És ismétlem, nem csak a külsőt nézik a pasik ! ( a körmök / szempillák olykor taszítanak )
2022. jan. 24. 21:03
17/18 anonim válasza:
8hy elég unszimpatikus lettél nekem álmodik a nyomor stb. Szerinten a veled egyszinten lévő pasiknak ezért nem kellesz. Ismerek olyan lányt aki tudós pontosabban fizikus és soha nem hallottam tőle ilyen dolgokat. Szintén gyönyörű tehetős és nem derogál neki le ereszkedni a köznéphez az az pl valamelyik nap segített egy utca seprőnek a buszra fel tenni a baba kocsit.
2022. febr. 2. 16:26
18/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mielőtt bármelyik férfit csúnyának titulálod, kérlek jusson eszedbe, hogy mi nem használunk ennyi műanyag optikai tuningot, mint te. Igényes férfiaknak meg nincs igénye a műanyag nőkre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!