Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt ronda es vagy...

Vannak itt ronda es vagy alacsony pasik akiknek mar voltvan baratnojuk? Hogyan sikerult osszeszedni? Videken vagy nagyvarosban konnyebb?

Figyelt kérdés

2015. márc. 18. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
ronda is vagyok alacsony is, 13 éves korom óta mindig volt barátnőm a leghosszabb szünet 2 hónap volt.
2015. márc. 18. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ja most 25 vagyok (1. voltam )
2015. márc. 18. 11:56
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ronda es alacsony baratnot talaltak. Jol megfigyelheto hogy az az idealis par akik kulsoleg is ossze illenek. Ennyi.
2015. márc. 18. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Én magas és ronda vagyok, nekem is volt már. Kb. véletlen volt, többször nem is lesz ilyen.

(Az alacsony miért releváns info? Magasként is régen rossz ha ronda vagy egy magas ronda nem sikeresebb a csajoknál mint egy alacsony ronda)

2015. márc. 18. 12:33
 5/10 anonim válasza:
Én 170 magas vagyok, szépnek sem mondanám magam, de sokak szerint jó testem van.. de sosem a szépségem miatt szerettek a nők, talán a személyiségem miatt, vagy akivel eljutottam a szexig is az meg sosem akart szabadulni tőlem.. ki érti a nőket :)
2015. márc. 18. 12:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Vidék, vagy nagyvárosiak vagytok?
2015. márc. 18. 13:08
 7/10 A kérdező kommentje:
1# Taníts, Mester! :D
2015. márc. 18. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Aki ronda annak tökmind1 hogy magyas e vagy alacsony.

1-es pedig esetleg magát láthatja csak rondának, mert ha alányok is annak látnák tuti nem cserélgetné a nőket.

2015. márc. 18. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
En ronda es kover vagyok.De volt kapcsolatom.Videk.
2015. márc. 24. 06:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Jóképű de kövér vagyok, voltam is mindig és mellé majdnem 2 méter magas, azaz nagy darab vagyok.

Sokszor nálam előnytelenebb arcberendezésű haverok tudtak becsajozni, csak mert sportos alkatuk volt.

Fogyni sosem sikerült, megtanultam eladni magam. Pofám rendben, szövegem fejlődött. Gimiben még a bukták és csalódások, aztán fősulin megtört a jég, gondolom addigra ért be a stílus ahogy el tudtam adni magam a csajoknak, és a leghosszabb kihagyás onnantól így vagy úgy 3 hónap volt (az elmúlt 15 évben, és már nős 4 éve nős vagyok). Voltak úgynevezett "Out of my league" csajaim is.

2015. ápr. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!