Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ronda, sikertelen pasik ti...

Ronda, sikertelen pasik ti átváltoznátok bomba nővé ha akkor biztos hogy nem lennétek egyedül?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 20:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
:DDDDDD
2014. jún. 21. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
DE akkor nem lenne farkam :(
2014. jún. 21. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hogyne

Conchita Wurst

2014. jún. 21. 20:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem lenne farkad, de lenne helyett másod és ugyanúgy élveznéd a szexet, és dolgoznod sem kéne mert eltartana valami gazdag csak keresned kell valakit..
2014. jún. 21. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
LÓFASZT!
2014. jún. 21. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések miatt járok ide. :D

Néha elgondolkozom, hogy vajon milyen elméből pattanhat ki ilyen ötlet... :D

De azért válaszolok, bár lány vagyok, de abban az esetbe, ha elnyomott sorban élnék és jóképű pasivá változhatnék, akkor a válaszom: nem. Az már nem én lennék. Ugyanis a női-férfi agy máshogy működik, és nem tudsz átváltozni, hogy önmagad maradhatnál. Más test-más ember. Vagyis hajak meg, hogy valaki éljen helyettem? Nekem ebben mi is a jó?

2014. jún. 21. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Jelenleg 100%-ban heteroszexuális férfi vagyok. Ha valamilyen csoda folytán nővé változnék, akkor 100%-ban leszbikus lennék.

Egyébként nem szeretnék átváltozni. Jól érzem magam a saját testemben. Nem vagyok a legjobb pasi, de ronda sem vagyok. Jelenleg egyedül vagyok, de azért mert egyedül akarok lenni, mert jelenleg nincs semmi kedvem egy kapcsolathoz. Különben is az animékben szereplő lányok sokkal szebbek mint a valódiak.

2014. jún. 21. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú lennék, ha másnak kéne eltartania. Depressziós lennék, fölöslegesnek érezném magam.
2014. jún. 21. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Bármikor,hol kell megtenni a lépéseket ehhez?
2014. jún. 21. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
hjam1029: mondasz valamit...
2014. jún. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!