Miért csak a ronda pasik írnak?
Kérdező!
Sajnálom, hogy bánt Téged ez!
Az-az igazság, hogy romaknak jössz be, nem bántásból!
Az is előfordul, hogy valamelyik nem csúnya romá fiúkból!
Ezt segítség képpen írtam, ezt a választ!
Neked sok szerencsét kívánok!
"Pedig én adok magamra,és igényes vagyok."
Ez bárkire is igaz lehet. Simán lehet, hogy ezek ellenére olyan arc-genetikád van, hogy a legtöbb férfinak amiatt nem jössz be. Kép nélkül nem tudunk semmi konkrétabbat mondani.
1️⃣ Hát, mit jelent az , hogy "bennem is van" ?
2️⃣ Valamint mostanában, elég sok olyan igényes magyaros "CSÁVÓT" látok ("roma"-de én nem tekintem őket azoknak, mert ők már nem úgy viselkednek mint a cigányok) akik magyar lányokkal járnak.ű
3️⃣ Ezek azok akik már nem kívánkoznak a "roma" lányokra valamiért O_o).
4️⃣ Nekem is fura volt ! Egy tök dögös magyar lány, aki egyetemen Doktori címért küzd, és "ROMA" párja van :O Először nem akartam elhinni ! De mondom, ha ők így boldogok <3
✅ Plusz még annyit, hogy én kifejezetten nem szeretem ha a lányok körmöznek ( se műköröm, se hosszú köröm, se lakkozott köröm, se magas sarkú, se pillás)
✅ Fodrász maradhat, kozmetikus alatt meg nem tudom mit értünk. Ha a PÁVA sminket - akkor az is felejtős !
🆘 De az igényes pasiknak nem csak a külső számít azt ugye tudod ?
🆘 Az előbbi példám egy olyan "NAGYON ADOK MAGAMRA" (roma)srác volt, aki egy (dögös) Doktoros magyar lányt választott magának!
🆘 Nem csak a külsőt veszik figyelembe a pasik!
_____Kicsit javítok, ez így talán jobban érthető ! :)
2️⃣ Valamint mostanában, elég sok olyan igényes magyarosan viselkedő "roma" CSÁVÓT látok, akik inkább a magyar lányokat választják.
Felét nem értettem annak, amit leírtàl.
Àttegyük a szépség rovatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!