Ronda pasik ti nem hibáztatjátok a szüleiteket?
Elég keményen frusztráltnak kell lennie valakinek, hogy a szüleit hibáztassa. Azt a két embert aki elfogad bármekkora hülyeséget is csináltál és feltételek nélkül szeret.
Normális nő meg nem a külsőn múlik, hanem a normális viselkedésen.
Én jól odamondom minden nap a szüleimenk hogy miattuk lettem ilyen incel nyomi! ettől nekem olyan jó!!
van még egy jó terápiás taktika mondd azt másoknak (rendszerint a lányoknak akiknek nem jössz be) hogy rákos vagy és sajnáltasd magad, hát az még csuda jó érzés!
Komolyabb bajok vannak itt annál, mint hogy nem te vagy Brad Pitt, úgy érzem
Egyébként, a nők egyáltalán nem a szépfiúkat szeretik, a kisugárzás, intelligencia sokkal fontosabb. Vagy -bizonyos rétegnek- a pénz, egzisztencia. De a magabiztosságot is előrébb szokták sorolni.
Nem vagyok én se szépség (heges az arcom, full szőrös vagyok, annyira nem is figyelek az arcbőrömre), mégse volt sose bajom a csajozással. Hidd el, más oka lehet annak...szerintem egy picit nézz magadba
Ti láttatok már olyat,hogy egy szép párnak a gyereke nem lesz valami szép vagy csúnya lesz?
Ez,hogy van? Nem a szülők génjeit örökölte a gyerek?
Vagy egy nem szép vagy csúnya párnak szép gyereke lesz.
Mitől függ ez?
Olyan sok hülye van itt...
Az edzéstől nem lesz semmi előnye egy ronda csávónak, hiszen a kocka hasát úgyse látja a csaj. Ha meg ruhán keresztül is jól akar valaki kinézni az már a testépítő szakaszba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!