Ronda pasik ti nem hibáztatjátok a szüleiteket?
Nem biztos, hogy csúnya vagy. Nincs elég önbizalmad, és az kiül az arcodra, kihat a viselkedésedre. Az pedig taszítja a nőket. Ismertem én olyan pasit, aki el volt szállva magától, hogy milyen szuper csávó, sok csaj tényleg döglött utána, akiknek csak a külső számított. Voltunk páran, akik kicsit mélyebbre láttunk a pasikba, és ott nagyon ronda volt. Nem is tudtuk szépnek látni. Az én párom is mindig rondának tartotta magát, mikor először láttam, nekem sem tetszett. Aztán megismertem, és megszerettem. 33 éve vagyunk együtt és felneveltünk 3 gyönyörű gyereket. Megjegyzem: nemrég belefutottam itthon egy régi fotójába, sorkatona korából. Most már kifejezetten jó pasinak látom visszamenőleg is. És annak tartom most majdnem 60 évesen, megpocakosodva is.
Ne akarj felszínes cicababákat meghódítani, keress értelmes, átlagos vagy akár átlag alatti csajokat megismerni. Lehet, hogy kellemes meglepetés fog érni. Persze ehhez az kell, hogy ne sajnáltasd magad, azt nem szeretjük, mi nők. Viselkedj férfiasan!
#8: A genetika ennék pöttyet bonyolultabban működik:
az én fiam pl. gyerekként kiköpött az apja volt, cuki kisfiú; most már felnőttként, közel a 30-hoz arcra egy az egyben úgy néz ki, mint az ükapám (anyai nagymamám nagyapja), főleg most, hogy szakállt növesztett. Alkatilag meg olyan mint az édesapám volt, nagyon magas és vékony.
Kisebbik lányomnak a szeme olyan, mint a dédanyámé (anyai nagyapám anyja), kiskamaszként a megszólalásig rám hasonlított, most már egyre kevésbé.
Szóval igen: láttam már csúnya szülőknek szép gyerekét és fordítva is.
"Olyan sok hülye van itt..."
Igazad van. Mindenki hülye, és csakis a szüleid, a nők , a politika, a világ
és a társadalom tehet róla, hogy egy szar vagy, véletlenül sem te magad.
Ha öröklött a csúnyaság, akkor ezek szerint semmit nem számít, hiszen a szülők is összejöttek valahogy és lett gyerekük, tehát nem igaz, hogy nem lehet kapcsolata.
Ha pedig nem öröklött, akkor semmi köze a szülőkhöz.
De azt mondja meg nekem valaki, ha nem én tehetek róla akkor ki?
Az izomépítést sose értettem... Attól még nem leszek jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!