Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért akarom hogy irigykedjene...

Miért akarom hogy irigykedjenek ràm?

Figyelt kérdés
Miért élvezem,hogy vannak irigyeim? Van pàr barátnőm akik mindig irigyek a cuccaimra én meg élvezem. Persze úgy teszek,meg úgy mesélem el otthon,mintha idegesítene.Miért?

2021. dec. 15. 15:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A proli, akkor is proli marad, ha milliárdos, mert ez fejben dől el, nem a pénztárca vastagságán múlik. A proli értékrend a tárgyak alapján határozza meg az embert. "Mindenki annyit ér, amije van" mentalitás. Szerencsére ez nem így van.
2021. dec. 15. 19:19
 22/30 A kérdező kommentje:
Rendben,legyen igazatok. De szerintem mindenkinek a maga dolga mire költi a pénzét. Te adakozol,én Guccit veszek. Mindenki maga dönt.
2021. dec. 15. 19:33
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Az adakozás és a Gucci nem egymást kizáró tényezők. Szerencsére mindkettőt lehet.
2021. dec. 15. 20:20
 24/30 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértünk. Szerencsére mindkettőt lehet! De eltérő mindenki gondolkozása,nem kell bántani ezért senkit sem. A te véleményed ez,elfogadom. Mindenki más,és ez így van rendben!
2021. dec. 15. 20:23
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van, csak a gazdag lét velejárója a felelősség vállalása is. Nézd meg a régi magyar nemesek hogyan cselekedtek. Árvaházat, kórházat alapítottak vagy létrehozták a Tudományos Akadémiát, mint Széchenyi. Presztízs volt a közért tenni. Manapság még az ego és önzés meg. A konzum kultúra mindenek felett! Pont ezért írtam, hogy újgazdag viselkedés. Aki régóta vagyonos másképp áll a világhoz, mint aki hozzászokott a szűkölködéshez családi szinten. Nagyon mutatni kell még mások felé, hogy sikerült kivakarkodni a szegénységből.
2021. dec. 15. 20:50
 26/30 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. A szüleim is csak kb. mikor én születtem lettek gazdagok. Előtte inkább középosztály. Például belföldön tudtak csak nyaralni, Gucci helyett Nike stb. Akkor sem voltak szegények,csak nem volt ennyi. Ezért lehet az,hogy mi még “élvezzük” ezt a pénzt.
2021. dec. 16. 07:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Figyelj ez a viselkedésetekből és a pénzhez való viszonyotokból egyértelműen látszik. Ezzel szociológusok foglalkoznak. Kell pár generáció, hogy ez magától megváltozzon, amikor már meg van szokva a gazdagság. Tudatosan azonban lehet ezen változtatni. Olvass utána a konzum idióta kifejezésnek. Szociológiai fogalom.
2021. dec. 16. 08:13
 28/30 A kérdező kommentje:
Utánanéztem,köszi
2021. dec. 16. 08:28
 29/30 A kérdező kommentje:
Amúgy ebből csak a shopping mánia jellemző rám🤣
2021. dec. 16. 08:29
 30/30 anonim ***** válasza:
73%

Aki irigy, az gyűlöl is.

Te sem vagy különb, ha ezt élvezed,

Csak a proli irigy.

2021. dec. 17. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!