Mit csináljak, hogy ne irigykedjek mindenkire, akinek jobb mint nekem és emiatt ne legyek folyton szomorú?
Eljutottam arra a szintre, ahova sose akartam..
Mégpedig arra, hogy irigykedjek emberekre, akiknek jobb,mint nekem. És ezáltal rosszabbul érezzem magam a bőrömben. Mert nem tagadom, mostanában sokat vagyok szomorú. Úgy érzem, hogy nincs semmi pozitív kilátásom a jövőre nézve, csak a nélkülözés.
Barátnőkre vagyok irigy, akiknek minden csak úgy jön, és ami a legidegesítőbb számomra, hogy a PASIJUK által érik ezt el, nem önerőből.
Ha csak egy helyzetet látnék, ami jobb, azt mondom, oké. De mostanság, ha körül nézek, úgy érzem, ezek közül az ismerősök közül én vagyok a legszerencsétlenebb helyzetben.
Azt hiszem, az az alapvető problémám, hogy egy olyan barátom van, aki lehet hogy szeret, hűséges hozzám, de ez nekem sajnos kevés. És nem arról van szó, hogy MOST nincs pénze, hanem hogy egyszerűen nem is akar jobbra törekedni, megelégszik azzal, ami van. Azzal, ami által sose leszünk előrébb.
Nem akarom őt elhagyni a pénz miatt,de a látnám,hogy próbálkozna és nem éri be egy alig száz ezres fizetéssel.. Én próbálok jobbat keresni, tanulni,ő semmit.
Nem tudom, hogy kéne gondolkozzak,irigy vagyok már mindenkire,és emiatt nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.Már mosolyogni sincs kedvem.Mit tegyek?
24 /L
Kérdező, én akár a barátod helyében is lehetnék most, én se nagyon tudok lépni előre, és bánkódik is emiatt a párom.
Lépnék én, de a lustaságom hatalmasabb ennél.
Alap esetben mindenünk meglenne, de van a barátnőmnek egy olyan baráti köre, akik miatt eléggé haragszom rá.
Csupa felszínes, buta liba, akik csereberélik a barátjukat, és így törtetnek előre.
De valamiért ragaszkodik a barátnőm ezekhez a barátnőihez, nem mondtam még neki, de nem is akarom megbántani, de eléggé sznob ő is. Sine Nobilitate.
Igaz, hogy az ember mindig fejlődni akar, és csak egy életünk van, de félredobni valamit, ami biztos, és aki szeret azért, hogy tudjunk versenyezni a közegünkkel....
Meg kell gondolni, mi fontos nekünk, és mi tesz boldogabbá a kettő közül. 41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!