Miért vagyok szomorú? Mit csináljak, hogy jobb kedvem legyen?
Figyelt kérdés
Napok óta szomorú vagyok valamiért de nem tudom miért. Mindig nevetni szoktam mindenen meg mindig jó kedvű vagyok de már majdnem egy hete ilyen vagyok. Mindenki kérdezi, hogy mi bajom van már az utcán amikor várom a buszt akkor is tök idegenek kérdezősködnek. Nálam ez nem megszokott. Miért van ez és mit csináljak, hogy újra normális legyek?
19/F
2013. máj. 22. 21:23
1/8 anonim válasza:
Talán az lehet a baj,hogy nem találod a helyed. Keress egy életcélt, amiért van értelme élni, vagy sportolj például, de ha ez se segít, lehet, hogy pszichológushoz kellene fordulnod.
3/8 anonim válasza:
Lehet az időjárás is. Mit csinálsz amúgy egyébként? Munka, iskola?
5/8 anonim válasza:
Lehet kicsit "elfáradtál". Pihenj, nézz meg pár jó filmet, egyél sok finom kaját, hallgass zenét, találkozz pár jó barátoddal.
6/8 anonim válasza:
A válasz nagyon egyszerű:Próbálj egy lánnyal kapcsolatot kezdeményezni, aki tetszik...stb. Hidd el azonnal rózsaszín köd ereszkedik rád :D Kicsit anyukásan hangzik, de "Szerezz egy barátnőt kisfiam!" Hidd el, minden jobb lesz, ha simán mennek a dolgok.
7/8 anonim válasza:
Scooter jó! :D De a Brooklyn Bounce is feldobja az embert.
Amúgy mindenkivel előfordulnak deprimáltabb időszakok.
8/8 anonim válasza:
Azért a kommentek árulkodnak néhány dologról... Ne keress életcélt. Az élet célja, maga az élet, a többi meg átbszás. Ne azért sportolj, hogy legyen értelme az életednek, hanem mert szereted amit csinálsz.
Ha boldogtalan vagy... Enged magadnak, hogy boldog legyél, ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!