Miért akarom hogy irigykedjenek ràm?
Semennyit. A mi pénzünk,a szüleim keményen dolgoztak érte. Akik szegények,azok valószínűleg az álmaikban élnek,és nem tesznek semmit azért,hogy ez megvalósuljon. Tanulni kellett volna,és jó munkahelyet találni. Jó,hogy nem én tehetek arról,hogy valaki szegény. Attól,hogy nekünk több van,még nem vagyok köteles adakozni senkinek! Azt másra is költhetném,magamra,nyaralásra stb…
Majd öregkoromban arra fogok emlékezni,hogy adakoztam? Köszi nem,inkább vásàrolok, utazgatok,élem az életem,mert egyszer élünk,én meg nem arra akarok emlékezni,hogy hajléktalanokat segítettem,akik úgyis elisszák!
És mi van akkor, ha valaki betegség miatt nem tud dolgozni? Aki egy kis lakásban él, és már enni is alig tud valamit, mert nincsen neki? Velük mi van?
Egy kis empátiát érezhetnél ezek az emberek iránt. Tudod, nem mindenki olyan szerencsés, mint te.
Egyébként nekem is volt ilyen barátnőm, de aztán rájöttem, hogy csak addig tart a barátság, ameddig csodálom. Egyszer megmondtam neki valamijéről a negatív véleményem. Annyi elég is volt. Kiközösített a baráti körömből....
Figyelj,sajnálom ami veled történt,de ne általánosíts kérlek,és ne vetítsd ezt ki rám mert én nem biztos,hogy ilyen vagyok.
“Aki kis lakásban él,és már enni is alig tud valamit”
Biztosan a rokonsága nem fogja hagyni,hogy betegen éhezzen,és minimum étellel megsegítik. Ez nem az én feladatom,tűnjek akármilyen sznobnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!