Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért akarom hogy irigykedjene...

Miért akarom hogy irigykedjenek ràm?

Figyelt kérdés
Miért élvezem,hogy vannak irigyeim? Van pàr barátnőm akik mindig irigyek a cuccaimra én meg élvezem. Persze úgy teszek,meg úgy mesélem el otthon,mintha idegesítene.Miért?

2021. dec. 15. 15:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha gazdagok vagytok, meg tudod mondani mennyit adakoztatok idén? Nekem ez jelenti a gazdag kategóriát.
2021. dec. 15. 16:47
 12/30 A kérdező kommentje:

Semennyit. A mi pénzünk,a szüleim keményen dolgoztak érte. Akik szegények,azok valószínűleg az álmaikban élnek,és nem tesznek semmit azért,hogy ez megvalósuljon. Tanulni kellett volna,és jó munkahelyet találni. Jó,hogy nem én tehetek arról,hogy valaki szegény. Attól,hogy nekünk több van,még nem vagyok köteles adakozni senkinek! Azt másra is költhetném,magamra,nyaralásra stb…

Majd öregkoromban arra fogok emlékezni,hogy adakoztam? Köszi nem,inkább vásàrolok, utazgatok,élem az életem,mert egyszer élünk,én meg nem arra akarok emlékezni,hogy hajléktalanokat segítettem,akik úgyis elisszák!

2021. dec. 15. 16:52
 13/30 anonim ***** válasza:

És mi van akkor, ha valaki betegség miatt nem tud dolgozni? Aki egy kis lakásban él, és már enni is alig tud valamit, mert nincsen neki? Velük mi van?

Egy kis empátiát érezhetnél ezek az emberek iránt. Tudod, nem mindenki olyan szerencsés, mint te.

Egyébként nekem is volt ilyen barátnőm, de aztán rájöttem, hogy csak addig tart a barátság, ameddig csodálom. Egyszer megmondtam neki valamijéről a negatív véleményem. Annyi elég is volt. Kiközösített a baráti körömből....

2021. dec. 15. 17:37
 14/30 A kérdező kommentje:

Figyelj,sajnálom ami veled történt,de ne általánosíts kérlek,és ne vetítsd ezt ki rám mert én nem biztos,hogy ilyen vagyok.

“Aki kis lakásban él,és már enni is alig tud valamit”

Biztosan a rokonsága nem fogja hagyni,hogy betegen éhezzen,és minimum étellel megsegítik. Ez nem az én feladatom,tűnjek akármilyen sznobnak.

2021. dec. 15. 17:54
 15/30 anonim ***** válasza:
74%
Ultra ciki vagy! A szememben nem vagy gazdag, sőt lelkiszegény vagy. Nem csak a szegényeknek lehet adakozni, hanem betegeknek, időseknek, koraszülött babáknak, állatoknak. Biztos ők is elisszák ugye? Tipikus újgazdagok vagytok. A legrosszabb fajta. Profi mentalitással. Mi is megdolgozunk a pénzünkért, de idén 500 ezret adakoztunk szegény gyerekek tanulmányaira, hogy kitörésének.
2021. dec. 15. 18:14
 16/30 anonim ***** válasza:
*Proli mentalitással
2021. dec. 15. 18:15
 17/30 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nektek futja kidobálni a pénzt! Mi inkább elutazzuk!
2021. dec. 15. 18:17
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen ciki vagyok,csak mert nem adom VADIDEGENEKNEK a pénzem. Nem hiszem,hogy proli lennék 500 000-es cuccokkal💁🏼‍♀️
2021. dec. 15. 18:19
 19/30 A kérdező kommentje:
És attól nem proli senki, mert megfontoljuk,hogy hova költjük a pénzt. Ez hadd ne legyen már bűn.
2021. dec. 15. 18:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kidobáljuk, hanem felelősséget vállalunk másokért, mert megtehetjük. Erkölcsi kötelességünknek érezzük, hogy jobbá tegyük a világot, amennyire tőlünk telik. Adni jó érzés. Sajnálom, ha ez nektek nem adatik meg, cserébe a szegény "barátokat" szívatjátok, mert ennyi önbecsülésetek sincs, hogy magatoktól érezzétek, hogy értek valamit. De sajnos jól érzitek, igazatok van, nem értek, ezért kell mások irigységére pályázni. A jóság belülről fakad, vagy van vagy nincs.
2021. dec. 15. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!