Agydaganat vagy pánik?
Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok rémülve. Előre lezsogezném hogy kicsit hipochonder vagyok. Az elmúlt hetekben elkezdett fájni a fejem itt ott. Van hogy egyszerre több ponton van hogy előjön aztán abbahagyja, de ez lehet a front is. Ami aggaszt az az hogy a memoriam nem a legjobb a mostani időkben, eddig jó volt de mostmár arra se emlékszem mi volt tegnap. Olyan érzésem van mintha nem lennék tudatomnál amikor csinálom a dolgaimat. Pedig tudatnál vagyok de olyan érzésem van mintha mégse. Nyomást érzek a fejemben időnként, van hogy olyan mintha satuba fogták volna. Ha ez nem lenne elég, ami a legjobban megrémisztett az az volt hogy multhet pénteken kocsiba ültem nagy nyugodtan és egyszer csak elkezdett zsibbadni mindkét lábam és mindkét kezem, és nem tudom mi volt az oka. Kérlek aki tud erről valamit vagy valakinek hasonló tünetei vannak az írjon. A negatív kommenteket nem kérem jó? Mert a hipochondria és a pánbikbegség nem játék. Nem jó kedvembe csinálom. A normális válaszolóknak előre is köszönöm2021. júl. 14. 21:40
31/47 A kérdező kommentje:
Reménykedem benne...de tényleg ijesztő nagyon
2021. júl. 17. 22:25
32/47 A kérdező kommentje:
A másik meg....hogy nem tudok ettől a gondolattól szabadulni...mintha már nem is a betegségtől félnék hanem ezt nem tudom elmagyarázni de mintha valami nem engedné hogy kimásszak a gödörből...mintha lent tartana valami és már nem is tudom mi bajom van de valami van....és ez lelki
2021. júl. 18. 18:39
34/47 A kérdező kommentje:
Remélem kijövök belőle
2021. júl. 18. 19:03
35/47 anonim válasza:
Szeretnél beszélgetni? Szivesen meghallgatlak!
36/47 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én se tudom mi bajom van konkrétan...mindig jön egy újabb és újabb tünet aztán ami előzőleg volt az eltűnik...tehát hipochondria és pánik együtt ami a legszarbab kombó komolyan az ellenségemnek se kívánom ezt...és én már 1 éve küzdök ezzel..rohadt online oktatás ha nem lett volna akkor nem megyek át ezeken a mély pontokon és nem tartanék most itt ahol
2021. júl. 18. 19:39
37/47 anonim válasza:
Valahol ismerős nekem kb ugyan ez.. nekem 3 hónapja kezdődőtt.. keress fel egy pszichologust hátha segít.. kitartást kívánok!
38/47 A kérdező kommentje:
Már van időpontom pszichológushoz csak győzzem kivárni
2021. júl. 18. 19:55
39/47 anonim válasza:
Nekem még nincs viszont nekem sem ártana..
40/47 A kérdező kommentje:
Megkeseríti a mindennapjaimat ez az egész...és én nem tudom igazából félek a haláltól de... foglalmam sincs...nem tudok semerre se haladni mert megragadtam egy szinten...igen most perpill az agydaganattol félek de előtte volt már szívrohamon tüdőrák bél lyukadas.... fél évig nem kaptam normálisan levegőt a rohadt pánik miatt és azt hittem tüdőrákos vagyok aztán elmúlt mert rájöttem hogy csak pánik...
2021. júl. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!