Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Agydaganat vagy pánik?

Agydaganat vagy pánik?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok rémülve. Előre lezsogezném hogy kicsit hipochonder vagyok. Az elmúlt hetekben elkezdett fájni a fejem itt ott. Van hogy egyszerre több ponton van hogy előjön aztán abbahagyja, de ez lehet a front is. Ami aggaszt az az hogy a memoriam nem a legjobb a mostani időkben, eddig jó volt de mostmár arra se emlékszem mi volt tegnap. Olyan érzésem van mintha nem lennék tudatomnál amikor csinálom a dolgaimat. Pedig tudatnál vagyok de olyan érzésem van mintha mégse. Nyomást érzek a fejemben időnként, van hogy olyan mintha satuba fogták volna. Ha ez nem lenne elég, ami a legjobban megrémisztett az az volt hogy multhet pénteken kocsiba ültem nagy nyugodtan és egyszer csak elkezdett zsibbadni mindkét lábam és mindkét kezem, és nem tudom mi volt az oka. Kérlek aki tud erről valamit vagy valakinek hasonló tünetei vannak az írjon. A negatív kommenteket nem kérem jó? Mert a hipochondria és a pánbikbegség nem játék. Nem jó kedvembe csinálom. A normális válaszolóknak előre is köszönöm
2021. júl. 14. 21:40
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék meghalni
2021. júl. 16. 09:14
 22/47 anonim válasza:
Nyugi nem fogsz! De nem ártana ha elmennél egy orvoshoz neurologushoz mindenkepp csak hogy megnyugodj.. én hiába voltam csak reflexeket nézett.. ettől nem nyugodtam meg
2021. júl. 16. 09:24
 23/47 A kérdező kommentje:
Félek az eredménytől
2021. júl. 16. 21:46
 24/47 anonim válasza:
De ez rosszabb ígyis félsz.. ugy legalább tudod hogy tuti semmi bajod..
2021. júl. 16. 21:47
 25/47 A kérdező kommentje:
Az is para hogy elfelejtek dolgokat...a memóriám romlott bár...az lehet azért mert minden nap itthon vagyok kb? Lehet a monoton napjaim miatt van az hogy nem emlékszem dolgokra
2021. júl. 16. 22:16
 26/47 anonim válasza:
Meg ez a meleg.. szoval nyugii nekem durvább mivel nekem mindenhól rángatoznak az izmaim.. nem tagadom félek is rendesen
2021. júl. 17. 06:11
 27/47 A kérdező kommentje:
Én is próbálom magamat nyugtatni
2021. júl. 17. 14:04
 28/47 anonim válasza:
Nem lesz baj! Hany eves vagy?
2021. júl. 17. 14:11
 29/47 A kérdező kommentje:
18 éves fiú vagyok
2021. júl. 17. 18:19
 30/47 anonim válasza:
Nyugi nem lesz baj
2021. júl. 17. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!