Mi történik velem?
Tegnapi nap ültem a szobámban és elkezstem figyelni magam. Észrevettem hogy néha tompul a látásom. Megijedtem rákerestem és egyből csak olyan dolgokat találtam amik nagyon súlyos betegségek következményei pl:agydaganat
Nagyon megijedtem. És egyre több tübetet véltem felfedezni. Feszült lettem. És az egyik pillanatban úgy behonályodalt a látásom hogy hirtelen beszelni sem tudtam. Belém fagyott a szó. Szédültem. Nyomott a fejem is. A hasam meg elindult. Nagyon gáz de többször sirtam is mert nen tudtam mi ez. A karacsony es a szilveszter is remekul telt de keveset aludtam az elmult időben. Anyum adott frontint. Be is aludtam. De ma reggel ugyanugy rettegek és olyan mintha tompulna az agyam. Olyan érzések vannak bennem melyeket soha nem éreztem. Rettegek... attol felek hogy osszesek vagy megvakulok vagy en mar nemis tudom. Mit tehetnék?
20/F
És mik azok a tünetek amiket felfedeztél?
Engem 2 hónapja műtöttek agydaganattal.
Kérlek ne félj. Nekem is tegnap úgy eltompult a látásom, hogy alig láttam, de én érzem hogy száraz a szemem és valószínű azért.
Ha valami bajod van, sose olvasgass betegségek tüneteit, mert a nagy része úgyis igaz rád, hisz vannak ilyen általános tünetei mindegyik betegségenk...
A hasmenés, szédülés fejfájás betudható a stressznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!