Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is van úgy vele, hogy...

Más is van úgy vele, hogy kitalál valami betegséget magának és bepánikol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden leírom.

Hajlamos vagyok arra, hogy fáj a fejem és néha megszédülök, egyből bemesélem magamnak, hogy ez csak agydaganat lehet (pedig ezer más oka lehet), elkezdek olvasgatni az agydaganatról, és teljesen kikészülök... Már elgondolkozok, hogy mi van ha tényleg és hogy mi lesz velem, kórházba fogok kerülni, műtét stb. Aztán felmerül bennem, hogy mi van ha meghalok.

De volt ez már más betegséggel is. Vannak időszakok amikor nagyon kijön ez rajtam. Amúgy nagyon ritkán vagyok ténylegesen "beteg" sőt egy kis megfázás nem is nevezném betegségnek.

De ez a panikolás tényleg ront az életminőségemen. Ez mentális betegség, vagy mi? Kérem ha valakinek van ilyen tapasztalata írjon, köszönöm! 15/L

2018. máj. 2. 22:24
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elnézést ha kicsit zavaros lett, siettem.
2018. máj. 2. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nem normalis, van is neve, hipochondria. erre ragooglezhatsz, de ne ess panikba, mert belehalni nem fgsz ebbe, az egesz biztos. :)
2018. máj. 2. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen ez mentális betegség. Hipochondria-nak hívják.
2018. máj. 2. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus sokat tud segíteni.
2018. máj. 2. 22:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Megnyugtat, hogy akkor valószínűleg nem vagyok őrült és nem csak én vagyok így. :)
2018. máj. 2. 22:56
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Túl sokat unatkozol szerintem :D Próbáld elfoglalni magad valami hobbival, vagy akármivel, és nem fogsz ilyen felesleges dolgokon kattogni. :)
2018. máj. 3. 10:10
 7/15 Kis István Balázs ***** válasza:
0%
Jót nevettem. Köszi:D
2018. máj. 3. 20:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Én nem nevetek jót amikor erősen szorongok :D érdekes egyes embereknek mi okoz örömet.

A többi választ nagyon szépen köszönöm!

Igen amúgy suli, edzés stb... Amikor nagyon zsúfolt vagyok nincs időm ilyenekre.

Hálás vagyok azoknak akik megnyugtatták, szép estét nektek! :)

2018. máj. 3. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Inkább fordítva szokott lenni. Először bepánikol, hogy kedden matekdoga, ezért hétfőn kitalál valami betegséget magának.
2018. máj. 3. 22:34
 10/15 anonim válasza:
100%
én is ugyanígy vagyok vele, velem is ez szokott történni, de én az ismerőseim miatt is betegesen aggódom. ha megfázott valaki én már orvoshoz küldeném nehogy agyhártyagyulladás legyen, és ugyanígy magammal. Azt hiszem nekem az anorexiámból maradt velem ez a szorongás, ha az ételeimet már nem, de legalább ezt tudjam folyamatosan kontrollálni.
2018. máj. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!