Más is van úgy vele, hogy kitalál valami betegséget magának és bepánikol?
Sziasztok!
Röviden leírom.
Hajlamos vagyok arra, hogy fáj a fejem és néha megszédülök, egyből bemesélem magamnak, hogy ez csak agydaganat lehet (pedig ezer más oka lehet), elkezdek olvasgatni az agydaganatról, és teljesen kikészülök... Már elgondolkozok, hogy mi van ha tényleg és hogy mi lesz velem, kórházba fogok kerülni, műtét stb. Aztán felmerül bennem, hogy mi van ha meghalok.
De volt ez már más betegséggel is. Vannak időszakok amikor nagyon kijön ez rajtam. Amúgy nagyon ritkán vagyok ténylegesen "beteg" sőt egy kis megfázás nem is nevezném betegségnek.
De ez a panikolás tényleg ront az életminőségemen. Ez mentális betegség, vagy mi? Kérem ha valakinek van ilyen tapasztalata írjon, köszönöm! 15/L
Én nem nevetek jót amikor erősen szorongok :D érdekes egyes embereknek mi okoz örömet.
A többi választ nagyon szépen köszönöm!
Igen amúgy suli, edzés stb... Amikor nagyon zsúfolt vagyok nincs időm ilyenekre.
Hálás vagyok azoknak akik megnyugtatták, szép estét nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!