Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bulímiások! Ti hogy tudtátok...

Bulímiások! Ti hogy tudtátok normalizálni a napi kalóriamennyiséget?

Figyelt kérdés
Két éve vagyok bulímiás. Valamikor délelőtt nagyon jól tudom tartani az egészséges mennyiséget, de ilyenkor estére szörnyen éhes leszek és ez meglátszik az ételmennyiségemen is. Ti hogy tudtatok visszaállni a normális étkezéshez?

2021. ápr. 21. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány cm vagy és hány kg? Lehet a rendes súlyod alatt vagy és azért kívánsz sokat. Sőt, ahhoz hogy meggyógyulj feljebb is fog menni a súlyod egy időre, mint a számodra tökéletes, de ez nem baj, ha a tested megnyugszik magától le fog menni. A mentális éhség is csak az evéstől múlik el. Viszont ha érzelmi okod van, gyakorold hogy ellenállsz és egyre könnyebben fog menni :)

Meg reggelire+ ebédre is fontos hogy eleget egyél pl egy átlagos 2000 kalóriából vacsira nem baj ha csak 400- 500 jut, jobb is úgy aludni meg nem is kívánod, mert bevitted amiket kell, ellenben lehetsz farkaséhes ha napközben alulettél. Evészavar után 2500 kcal minimum kell, tehát pl reggeli- vacsora 500 kcal, ebéd 800, meg 2 snack 300. De nem is kell számolni, lényeg hogy egyél meg 5x egy normál adag ételt, annyit hogy jóllakj mondjuk 10es skálán 6-8ig.

2021. ápr. 21. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mióta kezelnek az orvosok? Hogy halad a gyógyulásod? Mióta gyogyulsz?
2021. ápr. 23. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
1es válaszoló. 168 centi vagyok és 53 kiló. Köszönöm a tanácsot!:)
2021. ápr. 26. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
2es válaszoló,kicsit több mint 2 éve vagyok bulímiás és két éve kezelnek. Én főleg hashajtókat szedek,így egy ideje már csak ezzel foglalkozik a pszichiáter.
2021. ápr. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!