Hogy fordítanátok le ezt az angol mondatot magyarra?
Figyelt kérdés
At present day nostalgia type sock hop most people would be wearing current clothing and maybe a few would be wearing contemporary versions of typical jitterbug attire.2010. aug. 2. 12:37
1/8 anonim válasza:
A mai napig nosztalgiával típusú zokni hop legtöbb ember visel a jelenlegi ruha és talán egy kevés lenne rajta kortárs változatának tipikus sajtkukac öltözék.í
Google fordító én így szeretlek xD Sajtkukac xD
2/8 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent pontosan, de valami olyasmi hogy Napjainkban a legtöbb ember milyen ruhát hord.
3/8 anonim válasza:
Webfordítás.hu-val:
Jelenlegi nappali nosztalgiatípus-zokni-szökellésnél a legtöbb ember aktuális ruházatot hordana és talán néhány hordaná a tipikus jitterbug-öltözék kortárs verzióit.
5/8 anonim válasza:
A mai napig nosztalgiával típusú zokni hop legtöbb ember visel a jelenlegi ruha és talán egy kevés lenne rajta kortárs változatának tipikus sajtkukac ruházat
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a fáradozásokat, kicsivel több igazi fordítást vártam volna el. A Google fordítóját és is ismerem, nem sokat ér (Jitterbug= szving, nem pedig sajtkukac). Talán a webfordításból össze tudok rakni valamit, köszönöm annak az írónak!
2010. aug. 2. 13:15
8/8 anonim válasza:
Napjainkban a legtöbb nosztalgikus sock hop ember (sock hopot táncoló) visel aktuális öltözetet és talán néhányan a korabeli verzióit ennek a tipikus jitterbug (Savoy Ballroom lindy hop táncosait hívták így, mások szerint ez egy pejoratív jelző azon fehér táncosokra, akik technikailag nem voltak elég képzettek, jók) öltözetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!