Mit csináljak, hogy koncentrálni tudjak?
Haza kellett jönnöm a szülői házba, mert nem lehetünk a koliban.
Szakdolgozatot kell írnom,de egyszerűen megőrülök itthon. :( Egyfolytában nyüzsi van. Anyának semmi dolga, minden nap takarít, mos meg órákat hallgatja a számomra elviselhetetlem retro zenéket. Persze, muszáj végezze a dolgát, meg én is segítek, amiben tudok, de a koliban fele ennyi dolgom nem lenne.
Hiába megyek be a szobámba, papírvékony a fal. A húgom naphosszat trécsel mellettem a saját szobájában a messengeren.
Kiszakadtam a megszokott környezetemből, az egyetemen bárhol tudtam csinálni a dolgom kb. A könyvtárban nyugi volt, a folyosókon is voltak nyugis asztalok, a tanulóba is azért ment az ember, mert tanulni akart.
De általában a szobatársaim is tanultak, szóval.
Meg ezek a családi ebédek. Nem tudok minden nap pontban 1-kor ebédelni, és ha nem megyek le, megy a sértődés...
Pokol lesz ez a karantén...
Meg hogy 1 hete sosem vagyok egyedül. Hiába megyek be a szobámba, nem tudom egyedül érezni magam. Itthon főzni sem főzhetek, pedig azzal mindig ki tudtam magam kapcsolni, ha kicsit ki akartam szakadni a mókuskerékből.
Még csak 1 hete tart ez az egész, de már most elegem van. Egyetlen barátomnak sincs ilyen gondja, mert vagy jobb viszonyban vannak a családjukkal, vagy a párjukkal laknak.
De számomra ez egy kínszenvedés, hogy meg vagyok fosztva a megszokott életemtől.
Nem számít a véleményetek, akkor sem leányálom 24 évesen muszájból visszaköltözni a szülői házba és az ő szabályaikhoz alkalmazkodni.
Nyilván hálás vagyok az ebédért, de ettől még nem kellemesebb nekem ez a helyzet.
Én nem véleményeztelek. 35 éves vagyok, drogfüggő, aki a szüleivel él..
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Én így éltem le évtizedeket hogy alkalmazkodok, bujkálok, és már rég megőrültem volna ebbe. Ha nem gyakorolnák zen meditációt.
Persze a helyzeted tök más tészta - de a körülötted lévő ingereket, hatásokat nem tudod kizárni. Ez tény. ~ A hozzá fűződő viszonyod azonban megváltoztathatod. Hogy Ne idegesítsen. Ezért ajánlottam a meditációt ;)
Ja tényleg erre pont tegnap írtam egy tök jó választ - szerintem érdemes belenézni, mert hasonló a két dolog
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Aztán amúgy nem osztom itt az észt - reméljük mások is írnak olyan választ ami hasznos lehet ;)
(egyébként nem épp a legjobb témakört választottad - ez eléggé kihalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!