Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Szerintetek mit tegyek, hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon lusta vagyok és rossz tanuló, mit tegyek hogy megváltozzak? Nagyon szeretnék.
2010. júl. 11. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
akaraterő! anélkül nem mész semmire ,tűzz ki célokat,hogy mért tanulj..pl. én azlrt tanulok,h felnőtt koromba találjak munkát bár ismerünk oylat,akinek 120 diplomája van mégsincs semmije,de legalább okos leszek:)
2010. júl. 11. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és még1 én azlrt tanuélok,h minél több dolgot tudjak
2010. júl. 11. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is nagyon lusta vagyok. Ami nekem valamennyire segített az az, hogy meg kell tanulnom, hogy aztán soha az életben ne kelljen többet szenvednem vele!
2010. júl. 11. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ehez sok mindent kell tenned, befolyásól a korod és a nemed is. Kérd meg a családodat segítsen neked, mert egy gyereknek ez nehezen megy. (Ha még gyerek vagy, a tanuló alapján ítéltem)
2010. júl. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!