Anorexiások, bulímiások! Miért lettetek azok? Ha van itt, aki divatból lett anorexiás az miért tette? Mire gondoltatok? Mi volt a célotok, mi volt az ok, ami hajtott, mi motivált?
egyik nap suliban tesi alatt (felmentett voltam) sós extrudált kukorica "chips"-et zabálva eldönttöttem, hogy le fogok (AKAROK) fogyni ("akkor anorexiás leszek"), utána olvastam mindennek, bemagoltam az "alap" dolgokat;
ennek három+ éve, jelenleg 43kg, 162cm vagyok.
egy "divat" anorexiás(:
Kétszer voltam anorexiás. Egyik alatt sem tudtam, hogy az vagyok.
Első anorexiánál kb 42 kg voltam 15 évesen, másodiknál 36 kg 28 évesen.
Mindjét alkalom abból jött, hogy túlsúlyos voltam és lefogytam és halálosan féltem, hogy visszahízok.
Én úgy fogtam fel, hogy minden ember más és másképp ehet; van, aki pl ehet nyugodtan átlag emberként, de nekem nem szabad pl a 350 kalóriát meghaladnom. Illetve van, aki csinos az egészséges súlytartományban, de a bmi az nem ad korrekt adatot és az nekem nem áll jól, pl 38 kilósan csinos vagyok, de van mit lefaragni.
Kitűztem lehetetlen súlyokat a második anorexiámnál, pl 28 kg, mert biztonságérzetet adott, hogy ha hízok, se vészes a helyzet.
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!