Gyógyult, gyógyulófélben lévő anorexiások! Hogy kezdjek neki?
Szerintem bízd a dietetikusra de valószínűleg a folyamatos emelést fogja javasolni. Egészségtelen hülyeségeket ne egyél, hanem normális, tartalmas kaját ami hasznosul is és van benne minden tápanyag ami kell. Oké hogy a csoki meg a péksüti elvileg gyorsan hízlal de pl. amikor én hízókúráztam, az ezekkel szerzett kilók nagyon hamar eltűntek, viszont a bőröm állapotán rontottak. De a rendes húst-köretet-zöldséget tartalmazó főtt kajával szerzett kilók megmaradtak. Na meg a sporttal. Amit izomba szedtem fel, az évek óta megvan, pedig ránézésre csak kicsit lettem tömörebb de számokban meg 7 kiló jött rám. Ne félj a kilóktól, nem az dönti el hogy hogy nézel ki, sokat számít hogy miből vannak azok a kilók (izomból-e vagy zsírból).
Neked igazából nem a súlyoddal van gond, hanem a fejeddel, úgy értve híznod annyira nem is szükséges, a lényeg az lenne hogy a kényszeres gondolatokat és a bűntudatot győzd le.
Mivel még mindig fogyni akarsz és bűntudatod van az evéstől te még a gyógyulás közelében SEM vagy.
Tudod mikor leszel ott? Mikor majd ÖRÜLNI fogsz annak, hogy híztál 3-4 kilót, és sírógörcsöt kapsz a hasadon megjelenő hurkától.
Velem ilyen mégsem volt, egyik sem. Mégis 168 centi és 54 kg-ra rám fogta a gyerekorvos, hogy anorexiás vagtok. Nem méregettem magam, nem figyóztam, bem látram magam kövérnek. Csupán vékony vagyok gyerekkorom óta.
Itt a beutaló a pszichiátriára, anorexiával. Gratulálok. Ő még inkább jó súlyban van.
Illetve a sok fogyókúrás, sportoló is számolgatja a súlyát, mégsem anorexiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!