Anorexiások! Nálatok hogy kezdődött az egész? Iskolában a tanárok észrevették ha igen mondtak valamit?
Egy tanárom észrevette, hogy nagyon nem megy egy adott tárgy, amiből eddig nagyon jó voltam, hogy látja, hogy van valami probléma velem, illetve megjegyezte hogy sokat fogytam...ezt többször, az osztály előtt is.
Ezen kívül még volt olyan, aki megjegyzéseket tett, nem kifejezetten a fogyásra, csak látták, hogy valami "bajom" van.
Nekem sajnos nagyon kihatott a hangulatomra/koncentrációmra...nagyon sokat fogytam, de nem drasztikusan gyorsan, ezért azt csak később vették észre az emberek (vagy legalábbis nem foglalkoztak vele, mert "egészségesnek" tűnt).
Igen és orvoshoz is elküldtek.
Mindig én voltam a téma.
Aztán magántanuló lettem. Zűrös dolgok voltak. A tanárok nagyon aggódtak pedig nem volt olyan vészes a szitu.
Nekem az osztályfőnököm mondogatja folyton, hogy egyek ha rajta múlt volna egész nap csak ennék... elmesélte, hogy ő is vékony volt meg ilyenek és elég “ciki” volt amikor félrehívott és kérdezgette miket szeretek azután meg jöttek a barátaim is és én voltam a téma...
A biosz tanárom is mondta, hogy vékony vagyok stb. ő is folyton tömni akart...
Az orvosomnak csak annyi volt, hogy amikor beteg voltam többször visszahívott és mindig ráállított a mérlegre, meg mondta írjam össze egy nap mit eszek meg a kórházzal “fenyegetőzött” de amire le kellett volna írnom a kajáimat el se kérte és nem is foglalkozott igazán vele amit nem is bántam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!