Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mik voltak ezek a kukacok az...

Mik voltak ezek a kukacok az ételben? Károsak?

Figyelt kérdés

Tegnap csinált az anyám csirkecombot, amit kinn hagyott a sütő tetején. Én meg úgy voltam vele hogy hidegen is finom, ezért nem is kell szólni. Ezért elkezdtem enni, már a felénél tarthattam amikor megláttam sok fehéres színű undorító gilisztát..de olyan "kövéret" vagy hogy is mondjam. Egyből jeleztem anyámnak ezt a problémát, aki azt mondta hogy az már nem jó. Csak nem számított arra hogy megeszem. (Semmi baja nem volt kívülről, büdös se volt..) De egyébként nem lesz tőle semmi bajom.

Én viszont aggódom, mert amióta megettem hányinger kerülget, és egy kissé fáj is a fejem. Lehet ettől mégis bajom? Érdemes felkeresnem az orvost? Nagyjából fél órája ettem belőle.

17/L

2019. jún. 16. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
megint kezdi, csak a biológia nem az erőssége
2019. jún. 16. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezt beköpte a légy. Hát nagyon undorító, de magában ez nem káros. Viszont a hús attól még megromolhatott akár, de nem biztos azért!

A fejfájás, hányinger simán lehet a melegtől meg hogy megundorodtál, ha romlott volt a hús, az kiderül, hányás, gyomorfájdalom, láz, de szerintem nem lesz bajod. Ha mégis, menj dokihoz, bár böjtön kívül aligha fog mást tanácsolni. Esetleg ha van otthon, egyél széntablettát, most meg igyál sokat.

2019. jún. 16. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Regénybe illően érdekes a leírás. Ha ugyanis anyád tegnap csinálta és kinnhagyta, az ebben a hőségben (30°C felett semmiképpen nem lehetett "hideg". Persze az előfordulhatott, hogy mihelyt a sütés/főzés hőmérsékletéről kb. 40°C-ra csökkent a hőmérséklete, egy megtermékenyített petékkel teli és ott elszálló nőstény légy lepetézett rá és kikeltek a kis nyűvek a számukra is ínycsiklandó tápközegen. Ha egyébként nem volt büdös a hús, tehát baktériumok nem szaporodtak el rajta/benne, akkor a nyüvek számodra csak ízletes rovartáplálékot jelenthetnek. A nálad jelentkező tünetek feltehetően pszichés eredetűek (utólagos undor).
2019. jún. 16. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
miért kell minden hülye kérdéshez odaírni, hány éves vagy. senkit nem érdekel
2019. jún. 16. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Beköpte a légy.
2019. jún. 16. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egyszer ilyen, elég gusztustalan látvány és nálam a légy csinálta.
2019. jún. 16. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy tegnap óta hogy nem tette be senki a hűtőbe.
2019. jún. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!