Mik voltak ezek a kukacok az ételben? Károsak?
Tegnap csinált az anyám csirkecombot, amit kinn hagyott a sütő tetején. Én meg úgy voltam vele hogy hidegen is finom, ezért nem is kell szólni. Ezért elkezdtem enni, már a felénél tarthattam amikor megláttam sok fehéres színű undorító gilisztát..de olyan "kövéret" vagy hogy is mondjam. Egyből jeleztem anyámnak ezt a problémát, aki azt mondta hogy az már nem jó. Csak nem számított arra hogy megeszem. (Semmi baja nem volt kívülről, büdös se volt..) De egyébként nem lesz tőle semmi bajom.
Én viszont aggódom, mert amióta megettem hányinger kerülget, és egy kissé fáj is a fejem. Lehet ettől mégis bajom? Érdemes felkeresnem az orvost? Nagyjából fél órája ettem belőle.
17/L
Szerintem ezt beköpte a légy. Hát nagyon undorító, de magában ez nem káros. Viszont a hús attól még megromolhatott akár, de nem biztos azért!
A fejfájás, hányinger simán lehet a melegtől meg hogy megundorodtál, ha romlott volt a hús, az kiderül, hányás, gyomorfájdalom, láz, de szerintem nem lesz bajod. Ha mégis, menj dokihoz, bár böjtön kívül aligha fog mást tanácsolni. Esetleg ha van otthon, egyél széntablettát, most meg igyál sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!