Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a leghatásosabb fogyókúra?

Mi a leghatásosabb fogyókúra?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék koplalni de fogyni meg szeretnék:)

2019. márc. 4. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
A mozgás. Hetente 4-5 napon aktív edzés (futás, úszás, kerékpár stb). 6 éves korom óta sportolok, soha nem voltam több 55 kilónál, azt eszek ami jól esik.
2019. márc. 4. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséges mozgásban gazdag életmód.

A fogyás 70%-ban azon múlik, amit eszel. Ha több kalóriát elégedsz, mint amennyit beviszel, akkor történik fogyás.

2019. márc. 4. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Életmódváltás, és rendszeres mozgás.

Én ezt csináltam.

- lemondtam a kenyérről, pékárukról.

- eszek csikit, cukrot, de csak keveset. Annyit , hogy a "megkívántam" érzés elmúljon. Pl: Régen képes voltam megenni 1 tábla csokit 1 óra alatt. Ma 1 tábla csoki 1 hét alatt eszek meg. Beosztom.

- csirkét, halat, lazacot, marhát eszem.

-kalóriát számolom, szóval az étrendemben van spagettitől kezdve a rántott sajtig, a lényeg, hogy figyelem a napi kalóriabevitelemet, megfelelő mennyiségű zsír, szénhidrát, fehérje bevitelemet

- több zöldséget eszem mint régen.

- leálltam az autóval (régen mindenhová azzal mentem) ma ha tudok inkább gyalog megyek. Vagyis munkahelyem 4 km-re van ami gyaloglással 40 perc oda és 40 perc vissza. Boltba is gyalog járok.

. Konditerem. Heti 4x megyek. 2 nap kardió, 2 nap súlyzós edzés. Általában 1 vagy másfél órás edzés

- naponta 5x eszem kisebb adagokat. pl: Régen képes voltam megenni 2 hatalmas tányér csirkepörköltet, nokedlivel csak ebédre(és még ott volt a vacsora is) Ma kisebb tányérokat használok, és lemérem grammra a súlyát, és így eszek nokedlit, pörkölttel. Van amikor 3 kistányérral is kijön, de ebben benne van a vacsora is, és még így sem ettem annyi adagot mint régen, mégis jól laktam

- ahogy előbb írtam. A nagy tányérokat eltettem, nem használom, mindent kistányérra pakolok. Ugyanis kistányérra kisebb adag fér el, de mégis tele van a tányér, soknak látod.

Szóval én így fogytam , hogy nem koplaltam, nem éheztem, nagyjából mindent ettem és lement 27 kiló.

2019. márc. 4. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Ketogén diéta a lehető legjobb ez tényű!!!!!
2019. márc. 4. 09:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:D
2019. márc. 4. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb kalória, mint amit felhaszhálsz, és beindul a fogyás. Ezt nem úgy kell érteni, hogy akkor mától 500 kcal-t se kell enned egy nap, hanem mondjuk ha 2000 kcal az igényed, akkor csak 1500-at, és az még elég sok ahhoz, hogy ne éhezz. Mellette sport szükségszerű, mivel ha mozgás nélkül fogysz, lemegy a kiló, de olyan leszel, mint egy leengedett lufi. Ha izmokat pakolsz fel közben (nem kell body builder izmokra gondolni, csak normál mértékben), akkor fogsz végül jól kinézni.

Keto diéta nem mindenkinek jön be, ki lehet próbálni, de minek, amikor úgy is lehet fogyni, hogy a bevitt kalóriák fele szénhidrát.

2019. márc. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!