Tényleg a csalódás a leghatásosabb "fogyókúra"?
Figyelt kérdés
2 év alatt pontosan 13 kilót fogytam,pedig nem akartam egyáltalán,amúgy is elég kis vékonyka voltam.
Azután kezdtem el fogyni,miután megerőszakoltak.Rá egy évre nagy nehezen rászántam magam egy kapcsolatra,de nem kellett volna.Totál szerelmes voltam és egy év múlva úgy ment el,hogy el sem búcsúzott,ráadásul az is kiderült,hogy csalt.
Hogy szerezhetném vissza az "alakom"?:(
2011. júl. 18. 18:07
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg túltenni magad a dolgokon. Emellett éjszakai csoki, chips, folyamatos cukros üdítő.
2/4 anonim válasza:
ez nálam is így van. ha igazán szar dolgok történnek az emberrel, sokan lefogynak. Fedezd fel, mi az ami elfeledteti veled (nyilván nem örökre) a rossz emlékeket és keress olyan embereket, akikkel jól érzed magad. Egy jól megválasztott hobbi meg egy jó társaság sokat tud segíteni. De ha komolyabb a gondod, mert esetleg nem tudtad feldolgozni, lehet, hogy fel kéne keresned egy pszichológust, úgy könnyebben túllépsz rajta
3/4 anonim válasza:
Csoki, chips? :S Ne hallgass rá! Ha azt akarod, hogy szép alakod legyen egészségesen étkezzél és sportoljál!, akkor formás lehetsz, háj nélkül is.
4/4 anonim válasza:
először is törekedj a lelki és a testi harmóniára és a nyugalomra.
próbálj meg továbblépni a rosszról és kezdj hinni a szebb jövőben. ismerj meg új embereket vagy támaszkodj régi barátokra, de lényeg, hogy érezd jól magad :)
ha jobban leszel vissza fog térni az étvágyad és elkezdesz hízni. de majd menj el sportolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!