Milyen zsírral süssek főzzek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 09:55
11/13 anonim válasza:
Oké 9-es nagyon okos vagy, akkor egyed a disznózsír 😉
12/13 anonim válasza:
Szántóföldjeinket egyre több helyen autóutak, autópályák szelik ketté. A rajtuk koptatott gumipor már bent van zöldségeinkben, gyümölcseinkben. A hidegen sajtolt étolaj és finomliszt ettől lett rákkeltő hatású. Íze szaga nincs, de attól még egy olyan anyag, amit a természet nem tud hasznosítani, egy évszázad alatt sem bomlik le. Az emberi szervezetben ez okozza a galibát. A szervezet nem tudja mit kezdjen vele, ezért zsírszövetbe csomagolja, hátha később még is szükség lesz rá.
13/13 anonim válasza:
42: egy kg hús vagy 1l tej 1kg sajt= 10 kg ilyen gabonát fogyaszt el hozzá az állat. Az akkor nem rákkeltő szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!