Milyen ételek vannak a strandon, ami nincs tele zsírral?
Figyelj, ha 1 nap megeszel egy lángost v hambit nem lesz semmi bajod... ha pedig nem akarsz "zsírban tocsogó" ètelt enni,akkor vigyèl magaddal otthonról. A hambi azèrt nem olyan "rossz" kaja . A húspogiban sok a fehérje ,mert marha.
Amúgy jó szórakozást 😃
főt kukorica
goffri
Ami strandkaja és nincs tele zsírral ahogy te írtad:)
Egyébként azok a kaják a jók amik szaftosak.
De ha gondolod vegyél a tescoban két zacskó vegyes salátát és csípegesd azt:-DD
A strand kaják közül a legfinomabbak szerintem:
sűlt hekk, sajtos-tejfölös lángos, sűlt kolbász, hamburger,hot dog. Esetleg még ott a pizza is.
Szerintem ha nem szereted egyiket sem akkor nagyon rossz az ízlésed, vagy egyszerűen csak finnyás és válogatós vagy.
Sült hal?
Ez nem rossz ízlés. Én nem ennék meg a strandon semmit, pont mert jó ízlésem van :D De leginkább mert az életmódom, ami ideális számomra, olyan. Jogom van hozzá, gondot nem okoz... A strandon nem eszem semmit, nem vagyok ott egész nap. Azért olykor van nálam mogyoró... Ami zsíros, de engem nem zavar a zsír. A strandos ételek zsiradéka viszont nem szimpatikus, de a szénhidrát pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!