Tippek? (bővebben lent)
Sziasztok! ^^
Segítséget szeretnék kérni.
Pajzsmirigy alúl működésben szenvedek, mely mellé egy hideg-meleg ultricária is társul.
Hogyan tudnék eredményesen pár kilót lefogyni? Értendemen, már változtattam(pajzsmirigy miatt) de nem elég. Nagyon boldogan fogadok el bármilyen tanácsot!!
Nem mondanam hogy lenne ha gombas fertozesre gondol. . A borgyogyasz szerint igen agressziv igy nem tanacsolja a testedzest. A honapban 4x voltam surgossegin, fulladas miatt, amit az allergia okozott.
Már felig elhagytam a glutent.
Az itt felsorolt tünetekre gondoltam:
Általában közülük több is jelentkezik.
"A gombák szaporodását segíti a finomított szénhidrátokban gazdag, élelmi rostokban szegény, vitaminhiányos táplálkozás, az emésztési zavarok, a táplálkozási allergia, a stressz, a cukorbetegség, az immunhiányos állapotok, a fekélyellenes szerek, antibiotikumok és szteroidok szedése. Szintén kedvez a gombás fertőzés kialakulásának a terhesség és a fogamzásgátlók szedése."
"A gombaellenes diétáknak számos fajtája van. Alapvető a szénhidrátok szinte teljes kiiktatása, mely a gyümölcsökre, illetve gyümölcskészítményekre is vonatkozik. A legtöbb betegnél szükséges az egysejtű gombákat tartalmazó ételek (pl. kelt tészták, camambert sajtok) és a tejtermékek elhagyása."
"Ugyanakkor gondoskodni kell teljes értékű, megfelelő mennyiségű fehérje beviteléről. Diéta alatt a szeszesital fogyasztás nem ajánlott. A hangsúlyt zöldségekre és főzelékfélékre kell fektetni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!