Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudtok recepteket irni?...

Tudtok recepteket irni? Elhagytam a cukrot, sot, fuszereket, a sok kesz kajat, gyors kajat! Sok zoldseget kene ennem es hust! De nem talalok zoldseges recepteket vagy hogy hogy hasznositsam a zoldseget? Olyan bevallt tippek amit dobozolhatok is?

Figyelt kérdés
Hasrol es derekrol szeretnek fogyni! 178cm 63kg 23lany! Minden este es reggel edzek,szabadnapomon kondizom heti 3szor!

2018. febr. 3. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
A házipatika oldal szerint az ideális testsúlyod 70 kg.
2018. febr. 3. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
2018. febr. 3. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:

A sót és a fűszereket miért hagytad el?

Zöldséget enni egyszerű. A legtöbbet feldarabolod, (sós vízben) megfőzöd vagy megpárolod, esetleg kis zsiradékon grillezed, és lehet enni köretként húshoz, tojáshoz. Amit pedig lehet nyersen is enni, azt feldarabolod, és nyakon öntöd egy kis öntettel, pl. olivaolaj+citromlé(+só), esetleg még mehet rá joghurt vagy tejföl is. De lehet enni natúran is, ha szereted.

Bonyolultabb zöldségételek receptjét megtalálod a neten, nem nehéz beírni a keresőbe, pl. "rakott kel recept". (Só nélkül a legtöbb zöldséges/húsos étel ehetetlen lesz, de te tudod.)

Nehezen hihető, hogy fogynod kéne bárhonnan is, főleg ha kondizol is.

2018. febr. 3. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Az előző már leírta, mit kezdhetsz a zöldségekkel. Persze vannak levesek, zöldségtócsnik és annyi minden.

Ha már edzel, én a helyedben tömegelnék, mert rádférne némi izom, utána még mindig leszálkásíthatod a közben feljövő kis zsírt azzal az alig láthatóval, ami most lehet rajtad. Ilyen számokkal el nem tudom képzelni, hogy valamirevaló felesleged van, de egy izomtalan testen pár hájpacni is nézhet ki rosszul, bár azok nélkül sem lesz az igazi. De én nem látlak, ez csak a kósza általános véleményem a számokat olvasva. Léteznek vékony, csinos lányok is, tiszteletben tartom, hogy van, aki nem akar kicsit is rendes izomzatot (nem mintha számítana a véleményem, persze).

A só elhagyására van valami komoly egészségügyi okod?

A sóra szüksége van a testnek, valahonnan be kell vinned, persze ennek nem muszáj hozzáadott sónak lennie, tudom én, hogy létezik sószegény diéta, de nem értek hozzá. Csak nem tartom jónak, ha valaki ok nélkül hanyagolja a sót (persze sok senkinek sem kell belőle s a legtöbben igen sokat esznek belőle).

2018. febr. 3. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es

Hát pedig egy 1,78-as lány ne legyen 70 kg. A 63 pont jó.

2018. febr. 3. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagyis még mindig ott tartunk hogy tök fölösleges fogyóznia. Az edzés más téma, az csak jó mindenkinek. Mert szerintem a jó alak nem csak a súlyon múlik, némi izom sem árt a jó formákhoz :)
2018. febr. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!