Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Keveset eszek egész nap....

Keveset eszek egész nap. Vajon attol szédülök és azért van állandoan olyan rossz kozérzetem? Már elég rég ota alig eszem.

Figyelt kérdés

2019. febr. 1. 17:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Stresszre szedj valami rendes (nagyobb dózisú) magnéziumot meg B komplex vitamint. Inni mindenképp igyál, ahogy fentebb leírják, nagyon rosszat tesz ha nem.

Saját tapsztalatommal tudok példálózni:

-Volt egy komoly megrázkódtatás az életemben amikor minden összejött (magánéleti gond, elszállt frankhitel stb.).

Elkezdtem nem inni és nem enni. 85kg-ról lefogytam 60-ra (184cm vagyok és férfi). Kilógott minden csontom

és állandóan rosszul voltam, szédelegtem.

Mindenféle kivizsgáláson voltam, megtükröztek alulról- felülről, laborvizsgálatok, konzultációk tömkelegén, AIDS teszten is voltam, semmit nem találtak ami okozhatta.

Mert csak a végeredményeket látta mindenki, hogy nagyjából egészséges vagyok, de kórosan sovány és gyenge.

Ez így volt 1-2évig, aztán valahogy elkezdtem magamtól változtatni. Többet mozogtam elkezdtem rendesen enni és egyre többet inni (vizet).

Azóta eltelt pár év és az a konklúzió, hogy anno tönkretettem magam. Semmi bajom nincs azóta se. Évek alatt visszagyarapodtam 80kg-ra és újra jól érzem magam. Félóránként járok pisilni, de senki nem néz ki érte sehol :)

Úgyhogy azt tanácsolom, hogy egyél eleget és változatosan és napi legalább 1,5 (de inkább 2) liter vizet igyál meg. Mindig legyen nálad egy kis félliteres üvegben, (vagy egy pohárban az asztalodon ha olyan a munkahelyed) hogy ne felejts el inni.

2019. febr. 8. 11:27
 22/26 A kérdező kommentje:
koszonom megprobalok valtoztatni mindenen
2019. febr. 8. 18:38
 23/26 A kérdező kommentje:
Pár napja a gyomrom is igy feszül mintha akaratom ellenére huznám be a hasam és faj..azis biztos a sok stressztől..
2019. febr. 8. 18:53
 24/26 anonim ***** válasza:

21.es vagyok. Nekem is volt hasbehúzás a stressztől. Levegőt alig kaptam tőle. Tudatosan lazítsd el időnként. Próbálj pozitív dolgokra koncentrálni és jól érezni magad. Drukkolok!

Ha tudok még segíteni, írj nyugodtan. :)

2019. febr. 9. 09:54
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. febr. 9. 10:48
 26/26 Fodor István Ferenc ***** válasza:
40%
Egyél rengeteg gyümölcsöt, akkor az éhséged is elmúlik és nem hízol meg tőle. Nem kell mindenféle hülye vitamin bogyókat szedni, ha természetes anyagokból is lehet pótolni, ami szükséges a szervezetnek.
2019. febr. 21. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!