Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Keveset eszek egész nap....

Keveset eszek egész nap. Vajon attol szédülök és azért van állandoan olyan rossz kozérzetem? Már elég rég ota alig eszem.

Figyelt kérdés

2019. febr. 1. 17:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Aki keveset esik, annak a szomjúságérzete is elhalványul. Keveset iszik, dehidratált lesz, csökken a vérnyomása. Az pedig bőven elég a szédüléshez.
2019. febr. 5. 18:53
 12/26 jani273 ***** válasza:

Mint tudjuk az emberi test So es Viz.

Igyal vizet es egyel sosabban. Ha nem iszol vizet es nem eszel sot akkor lerobbansz. Nem sok so kell. Raszorod a kezed tetejere es lenyalod annyi az egesz. Naponta legalabb egyszer de ketszer is lehet.

Vizet meg amennyi jol esik de legalabb egy liter kell naponta.

2019. febr. 6. 09:36
 13/26 A kérdező kommentje:
Kb olyan fél litert iszok de van amikor megvan az 1 liter is
2019. febr. 6. 10:35
 14/26 anonim válasza:
2-2,5 liter vizet kéne innod naponta. Ennek hiánya is kihathat a közérzetedre.
2019. febr. 6. 15:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Sokat kell pissiljek akkor..én ugyvagyok hogy ha sokat iszom minden 20 percbe kell menyek a wcre
2019. febr. 6. 17:20
 16/26 anonim válasza:
Értem. Azért próbáld meg. Ha ezen múlik, hogy jobban érzed-e magad, akkor lehet, megéri..
2019. febr. 7. 08:28
 17/26 anonim válasza:
Persze egyél is rendesen.
2019. febr. 7. 08:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha 20 percenként kell, akkor "menyél" 20 percenként. Nem az a lényeg, hanem az, hogy vigyél be elég folyadékot. Ha nem teszed, a méreganyagok sem tudnak távozni a vizelettel, vesekőre is számíthatsz, emésztési és mentális problémákra, ha ugyan előbb el nem visz valami érrendszeri gebasz.

Ez nem játék! A tested 70%-a víz. Ebből, ha nem csinálsz semmit, csak ülsz egy 20 fokos helyiségben, nem beszélsz, nem verejtékezel, nem mozogsz, akkor is 1-1,2 liter vizet veszítesz. Ha csak ezt pótolod, az sem elég a testednek. Minimum 2, de inkább 3 liter vízre lenne szükség naponta. Nem üdítőre, nem cukrozott lónyálakra, hanem VÍZRE.

2019. febr. 7. 10:48
 19/26 jegecske ***** válasza:

A baj ott kezdődik, h miért nem eszel? 100kg vagy? Bánatos vagy?testkép zavarod van, Ha valamelyikhez hasonlit a nemevésed, menj orvoshoz!

Egyébként akármiért nem eszel, persze, h attól vagy rosszul

2019. febr. 7. 11:07
 20/26 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok 100 kg..68 kg vagyok
2019. febr. 7. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!