Par hete kezdodott. Egesz ejszaka hasmenesem volt, kb orankent jartam a wcre. Napokig tartott. Azota eleg gyakran megy a hasam, rossz a kozerzetem, gorcseim vannak. Mi lehet ez?
Ami ilyen agresszív tüneteket okoz rövid idő alatt, általában vírus. Ha hetek óta tart, az semmiképp nem jó. Legideálisabb lenne, ha orvoshoz fordulnál, mivel könnyen kiszáradhatsz, kiürülnek az ásványi anyagok a szervezetedből. Legakutabb problémád a kiszáradás! (a láz, a magas külső hőmérséklet, a hányás, a hasmenés miatt) Ill. kimosódik a szervezetedből elsősorban a kálium ion, aminek alacsony szintje életveszélyes állapotot, szívritmuszavarokat okoz.
Amit tehetsz, hogy mielőbb orvoshoz mégy.
Szia!
Nekem tavaly egyik pillanatról a másikra hasmenésem lett. Nem értettem mitől van, de egyre szarabbul éreztem magam. Egyik nap rájöttem, hogy pár hete lecseréltem az addig fogyasztott ásványvizet, egy másikra. Amint nem ittam az újonnan vett vízből egyik pillanatról a másikra elmúlt minden bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!