Hogyan tudnék hízni?
Kb. olyan 183 cm lehetek, a testsúlyom meg olyan 60-65 kg, kiszámoltam ezt a testtömegindex-et és épp hogy nem vagyok alultáplált. Reggel-délben-este sőt állandóan csak eszek, mégsem hízok egy kilót sem!
Mit tehetnék, hogy hízzak, jó lenne legalább egy 5-10 kilót!
Tudom ez a kérdés, nem a fogyókúra kategória, de nem találtam neki jobb helyet! Előre is köszönöm a válaszokat!
ÜGyes vagy,menni fog.:) Szerintem nem lesz gond veled,nem biztos,hogy egészségügyi gondjaid vannak,csak rendesen lemozogtad,amit bevittél.Láttam egy videót,ahol felhízlaltak olyan embereket,akik azt mondták magukról,hogy ők bármennyit ehetnek,nem híznak és pont ezért irigylik is őket.Nekik azt kellett csinálni,hogy mindig enniük kellett magas kalóriatartalmú ételeket (pl. bizonyos krémesebb-zsírosabb ivójoghurtok között is van olyan,ami mondjuk 5dl és 600kcal,talán ez mivel folyékony könnyebben lemegy neked is), és naponta 1 mérföldnél többet nem mozoghattak,ebbe beletartozik az is,hogy elsétál a közértig vagy az iskolába,akárhova.Háát nem sok tényleg az az 1 mérföld,nagyon kevés...főleg annak,aki hozzá van szokva,hogy mozogjon.Őszintén szólva mikor én elhíztam,egy csomót ültem a könyv felett az asztalnál,ki sem mozdultam otthonról,de attól még ugyanúgy mértéktelenül ettem.Ha gyorsan eszel,akkor talán az is segít,ne aggódj,ha nem adod fel,akkor szépen ki fog tágulni a gyomrod,és többet tudsz majd enni.A gombóc nagyon jó,tehetsz rá valami krémet is,nem tudom miket szeretsz?? Tejszínnel össze lehet turmixolni gyümölcsöket vagy joghurttal, abba mehet méz,cukrozott gyümölcsbefőtt,csokidarabok.Húú mi jöhet még...igazából ezektől lehet a legjobban hízni.
A diákcsemege még nagyon jó!A magokban is van 500 kcal / 100g -onként.
Szerinted mi lesz a vége, ha ezt a sok hizlaló kaját eszed? Zsírban esetleg hízni fogsz. Komolyan ezt szeretnéd? Ha még sovány is vagy, de zsírban hízol, sok egészségügyi problémához és betegséghez vezethet - persze nem másnapra. :)
Azért írtam, hogy figyelj a kajával, mert ehetsz rendes ételeket, mellé sport és így nem zsírban, hanem izomban kezdesz "hízni" - ehhez már tanácsadást javaslok. A végére inkább sportos, mint zsíros leszel. De, végül is Te tudod kire hallgatsz és mit fogatsz meg! ;)
Hát jó-lenne zsírban is hízni, és ha ez megvan rádolgoznék, a kondiban vagy úsznék! Hát a sportot, meg a focit nem fogom abbahagyni, mert ezt imádom és inkább legyek sovány boldog ember mint testesebb, de nem annyira boldog!
Az egészségemre persze figyelni fogok, nem akarok 30-40 kilókat felvenni, meg nem akarok kórós zabáló lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!