Hogyan tudnék hízni?
Kb. olyan 183 cm lehetek, a testsúlyom meg olyan 60-65 kg, kiszámoltam ezt a testtömegindex-et és épp hogy nem vagyok alultáplált. Reggel-délben-este sőt állandóan csak eszek, mégsem hízok egy kilót sem!
Mit tehetnék, hogy hízzak, jó lenne legalább egy 5-10 kilót!
Tudom ez a kérdés, nem a fogyókúra kategória, de nem találtam neki jobb helyet! Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez pont a legjobb kategória, mert aki itt van annak fele módot keres arra, hogy lefogyjon, tehát túlsúlyos. És ha valaki túlsúlyos akkor biztos letudja neked irni, hogy hogyan sikerült ez a rendkivüli teljesitmény . . .
Én viszont azt javaslom , hogy egyél minnél több jó dolgot : húst, tojást, jaurtot, magvakat, gyümölcsöt, tejet, főzeléket és addig egyél ameddig jóllaksz
A mozgást viszont semmiképp se hanyagold, mert az nem egészséges+ később nehéz lesz visszatérni rá
Aki vékony,annak mást jelent,hogy állandóan eszik.Igen,én már sokat fogytam,és már én se bírok megenni 1200kcal-nál többet,pedig 6-7 alkalomra szétosztom.Gyorsan tudtam hízni, mikor a következőket ettem:
Reggeli: 3 tojásból tükörtojás, 6 virsli olajon sütve, káposztával, 2 szelet szalonnával, 2 merőkanálnyi borsóval (ami belefért a jó nagy serpenyőbe). Ezen ugye olaj, amiben jó sok kcal van és még mikor kitettem a tányérra, tettem rá zsíros tejfölt. Megettem hozzá 2 friss zsemlét, amire még kentem kenőmájast, a másik részére medvesajtot, a harmadikat meg egyszerűen vajjal kentem meg, arra pedig ráment a felvágott (mindet végigkóstoltam, amiben volt kolbász, vagy zöldségek, nem tom már milyenek vannak), és több szelet zsíros sajt (pannónia, edámi), ezek mellé jöhet még egy kis uborka,paradicsom,paprika, retek.
Durva, mi? Ma már nem bírnék ennyit enni.
Mire ezt bekajáltam, jött a délelőtti gyümölcsevés, vagy ettem csokis müzlit fél liter tejjel, egy kis pilóta keksz, egy csomag csipsz.
Ebéd előtt egy tábla csoki.....!!!!!!Ebédre oljaban sült pulykamell sajttal töltve, panírozva. Mellé habart levesek, vagy babgulyás,krumplileves,lebbencsleves.A húshoz mondjuk törtkrumpli. Néha volt,hogy két másodikat csináltunk. 1 csomag spagetti megfőzve, ehhez darált húsos pörkölt. Ha kész, sok trappista sajt,ketchup,tejföl.
Ja,reggelire egyéb variácók: 4 bundáskenyér ketchuppal,almával, zöldségekkel.
Kenyér szalámival,zöldségekkel.
Péksütemény: ischler, túrós batyu, almás, meggyes, túrós rétes. Croissantok.
Oké,visszatérve délután: jöhet egy kis gumicukor vagy valami édesség a mekiből.Muffinok,vagy a mccaféből bármilyen sütemény. Ha nem ez,akkor cukrászda.
Vacsi.....hasonló az ebédhez vagy akármelyik kajáláshoz..
esetleg egy nagy fél görögdinnye, vagy 3 felvágottas zsemle.. túrórudi, joghurtok, pudingok, krémtúrók, ... rántotta...
vagy épp mivel este ráértem,elkezdtem valami sütit sütni..
esetleg pogácsát.... madártejet....
Tudom,hogy magadhoz képest mindent megpróbálsz,és sokat eszel...de nem hiszem, hogy ennyit, mint amit én leírtam.Nekem ez lenne a sok.:-)
Vigyázz mit eszel, mert nálad a fő gond, hogy nagyon kevés tápanyag épül a szervezetedbe és ezért nem tudsz hízni. Van egy ismerősöm, aki reggeltől estig ehetne, de egy deka felesleg nem menne rá.
Olyan ételekben gondolkodj, amik a legnagyobb százalékban feloldódnak és beépülnek a szervezetedbe. Másrészt az anyagcseréd is gyorsabb lehet a normálnál. És igen, a mozgást még véletlenül se hanyagold el! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!