Nagy baj ha nem iszok vizet?
Szinte soha életemben nem ittak csak üdítőt.A víz nem oldja a szomjam csak a különböző üdítők. Senki nem tud róla lebeszélni. Mekkora bajom lehet belőle? Nem hízok inkább csak fogyok pedig rendesen eszek,és még táncolok.
Kérlek értelmes válaszokat küldjetek, köszi.

Hosszú távon beteggé teszed magad, a sejtjeid szomjaznak. Úgy tudnak jól működni a jetek és a szervek, ha van elég folyadék ellátottságuk.
Én is így voltam, de rászoktam a jeges vízre. Csapvízbe tegyél jeget és az úgy sokkal jobb.
A cukros löttyök teljesen tönkre fognak tenni. Ha nem akarsz leszokni róluk, legalább csökkentsd a mennyiséget!

Ha fogysz, akkor pláne ne igyál cukros löttyöket, mert elveszi az étvágyad. Emellett tönkreteszi a fogaidat, az emésztésed, és függőséget okoz.
Nem baj, ha nem ízlik a víz. Amikor üdítőre vágysz, megfogsz egy pohár vizet és bedöntöd. Ha nem múlt el a hiányérzet, megiszol még egyet. Esetleg csavarj bele citromot. Hidd el, fog ez menni, csak akarni kell. Pár nap után csökken a cukorfüggőség, és onnantól már a víz is oltani fogja a "szomjadat" (igazából nem is vagy szomjas, csak a cukorlöket hiányzik, mert nem stabil a vércukorszinted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!