3 napja csak barackot meg almát eszek és csak vizet iszok és hiztam? Ez miert van?
Mert ezek nettó gyümölcscukrok, a vizet is kötik. Ha zöldséget ennél, nem híztál volna.
És a van kalóriatartalma is, könnyen hízlal. És csak szénhidrát, semmi olaj, semmi fehérje ...
A tested elkezd raktározni, mert azt hiszi, éhezel. Azaz minden egyes kalóriát hízásra használ.
Úúúúúúúristen, és mennyit híztál 3 teljes, egész nap alatt?
0,05 kg-ot? Szerintem amennyit "híztál", annyit még egy normál embernek is kileg a súlya, attól függően, hogy ürített-e vagy sem.
Egyél már nomálisan.....
3 nap alatt észre se veszed a mérlegen, ha híztál, hisz a testsúly kilókat ingadozik spontán.
Gyümölcsből kevés ebben tudja túlenni magát, a tartalékolás mítosz pedig butaság (amikor a test szembeszáll a természeti törvényekkel, ez olyan, mint a fényevés, a lényege ugyanaz). Max. az anyagcsere lassulhat tartósabb koplaláskor s persze nem jó, ha a makrók nincsenek rendben, de hízni akkor is csak kalóriatöbbletben lehet, amit nem sokan érnek el gyümölcsökkel (bár határozottan megoldható, de ott azért már a datolyát és banánt szokták tolni, az elég tömény).
Úgyhogy szerintem nem híztál, de nem ártana a fontosabb tápanyagokat is bevinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!