Kedvesemnek véres a széklete már 5. alkalommal, de nincs szorulása, nem is erölködik, mi lehet a baja?
nem kell rábeszélni, el fogunk menni,. csak most délelöttös doki és mi is azok vagyunk, még csak pár napja ovlt az első véres széklete
utólagm nodta nekem
egyszeri alkalom után azt hitte nem lesz több
most mnodta nekem h volt több is
msn eztem vele
el fogunk menni
csak mások kérdezték hogy milyen a széklete meg a vér állaga, az alapján szerettünk volna utána nézni
Semmit ne vegyen be a Párod, amíg nem jártatok orvosnál. A friss, élénk színű vér legtöbbször aranyérre utalhat, esetleg egy keményebb székletdarab megsértette a végbél falát. De ne vegyen be semmit, amíg nem látta orvos! Nemcsak az erőlködés okozhat aranyeret, hanem pl. a mozgásszegény életmód, ülőmunka stb.
Majd írj, mi lett Vele!
25L
nem vesz be semmit, de a normaflor az senkinek nem árt
amúgy írtak fel neki antibiotikumot, mert valszeg megfázástól véres neki, meg tüszős a mandulája, de nem küldte el kivizsgálásra. Oké eléggé kellemetlen a tükrözés, én mégsem hanyagoltam volna el a dolgot :(
Örülünk, nincs komoly baja a Kedvesednek és mihamarabbi gyógyulást kívánok Neki, de legközelebb, ha ismét ilyen panasza lesz, menjen el egy végbéltükrözésre is.
25L
használ neki a Zinnat antibiotikum meg a flector és a köptető :) már nem véres a széklete
kisebb aranyér gyulladás volt
lehetseges hogy belsöverzese van, és az sulyos.
menjen orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!