Délelőttönként akár 3-4 alkalommal is híg/nagyon puha székletem van. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Van hogy márványos színű(vannak benne más színű részek is). Pl. Tegnap este is spagettit ettünk a párommal, és ma reggel visszaköszönt félig megemésztve (néhány helyen láttam a spagettit, mintha csak megrágtam volna). Pedig nem is vagyok vékony. Átlagos testalkatú vagyok, talán egy kicsi feleslegem is van. Szóval csak felszívódik valami, ha már nem vagyok sovány...
Akkor miért ilyen az emésztésem? :(
2011. ápr. 13. 13:59
1/2 anonim válasza:
Irány az orvos, valószinüleg valamilyen fertőzés van a bélrendszeredben, érdemes lenne probiotikumokat szedni.
Shepard
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. ápr. 15. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!