Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy hete alig eszek, de nem...

Egy hete alig eszek, de nem vagyok éhes, mit tegyek?

Figyelt kérdés
napok óta nem vagyok éhes, és amikor próbálok enni öklendezek.. mitől van? tegnap egy almát ettem, ma egy kis tányér húslevest,de a felét meghagytam mert nem bírtam lenyelni, egyszerűen nem kívántam. Múlthéten csináltam egy pár napig a léböjtkúrát, lehet ennek köze ehhez az egészhez? Érzem hogy fáradt vagyok, alig bírok már edzeni is, de egyszerűen öklendezek ha eszek egy falatot..

2018. aug. 12. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Akár lehet ez a meleg miatt is, de az öklendezés akár stresszre is engedhet következtetni.

Az okokat próbáld kideríteni, szinte minden probléma megoldásának ez az alapja.

2018. aug. 12. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a léböjtkúra egészségtelen. Emeld fel a cukorszintedet, és fogsz tudni enni. Attól van hányingered, hogy kevés a szénhidrát beviteled. Vitamin is kellene ásványi anyagok, B vitaminból pedig extrém adag.
2018. aug. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!